PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Google egyszerű API-hozzáférés

DirtRider
26-03-12, 05:27
Bevallom, hogy én tényleg nem úgy tűnik, hogy képes legyen megérteni, hogyan működik a kulcsfontosságú Google API-történet. Úgy tűnik, hogy fizetett szolgáltatás és tett hatékonnyá tesz a számlázási információkat. Azonban most lát egy terület az én-m Google API-oldal, amit mond egyszerű API-hozzáférés, és úgy néz ki, hogy valami ilyesmi.

Kulcs a böngésző apps (a referers)
API-kulcs: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Referers: Bármely engedélyezett referer
Aktiválva: Mar 25, 2012 6: 56
Aktiválva: xxxxxx karakterláncot ******** jelekkel com – akkor
Elavult kulcs: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Állapota: Aktív Mar 26, 2012 6: 56 AM (ez tényleg nem értem, ez a dátum módosítja minden alkalommal)

Így van ez vagyok feltételezhetően használata az számlázási API-kulcs, vagy én talál másik egy néhány más hely: megzavarodott:

r.dziadusz
27-03-12, 23:17
Szia
A PM információkból feltételezem,:) kell megoldani a problémát Igen API-kulcs

DirtRider
28-03-12, 04:14
Jól, majd azt is nem dolgozik értem amint van ugyanaz-val a többiek. Ez azt mutatja, hogy nem áll rendelkezésre fordítás idő 90 %-a. Után 3 napok nélkül bármilyen támogatást nekem van most távoli ez mod én fórum:(

r.dziadusz
28-03-12, 18:19
Volna ön megpróbál-hoz használ kevesebb fordítások nyelvek? Vagy csak olvassa el ezt a hozzászólást, teljesítményéről (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html)

DirtRider
28-03-12, 18:30
Próbálták csak van ez az én tagok használja elsődleges csak a nyelvek európai nyelvek kijelölése. Azonban minden alkalommal, amikor a hely lenne azt mutatja hogy nincs fordítási szolgáltatások rendelkezésre álltak. Majd volna manuális futtatásához az ütemezett feladat beolvasásához őket újra, és rá akar felfedez egy vagy két-talán a leginkább. Majd látom egy pár perccel később ismét rendelkezett nincs elérhető fordítási szolgáltatásokat újra. Tehát én fizetett a telepítés a szolgáltatás, nem tudott kap ez működő, nem számít, mit csináltam. Azonban volt továbbra is ül ugyanazokat a kérdéseket és a kiadások küzd, a saját nincs súgó 3-4 nap után, vagy a válasz, innen eltávolították.

Tehát ahogy azt mondom, hogy nem dolgozik értem így is kérjük már visszatérítés

DirtRider
28-03-12, 18:30
Kettős post: megzavarodott:

r.dziadusz
11-04-12, 17:47
Visszatérítés témakör megvitatták a PM

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1