Teljes verzió megtekintése: Aldomaint külön nyelv.
jó reggelt.Én már néztem a szolgáltatások listájában, de egyetlen egy nem látom, ha van megvalósítva.Annak érdekében, hogy külön altartományokat, nyelvek, például: Ha a spanyol felhasználói naplókat és a beírás "es.midominio.com", annak érdekében, hogy minden póznák megjelenítése a spanyol (és azok, amelyek egy másik nyelven, mutatja, hogy a megfelelő a Spanyol fordítás).Ha a felhasználó által megadott "fr.midominio.com" oldal és a hozzászólások a francia együtt szeretnénk megjeleníteni.Ez a VBET van?
vBET nem támogatja a sub-domain most. Mi add / CODE / be URL - látható példa a fórumon kattintva a zászlók.
vBET nem támogatja a sub-domain most. Mi add / CODE / be URL - látható példa a fórumon kattintva a zászlók.
Van egy fórum, smf, 5 nyelven, és a nyelvek are subdomains. Most lépjünk Vbulletin, és forgalmi google-hivatkozás fennmaradjon. Úgy gondolja, hogy a hivatkozások ugyanaz lesz.Szerint, hogy a Google Webmester eszközök minden altartomány kapcsolatos, nyelv, így a www altartomány spanyol kapcsolódik, ha nem értem comol vonatkozhatnak a többi.
Kérjük ne feledje, hogy a 301 .htaccess használatakor átirányíthatja a régi URL-jére új egy majd Google fog újraindexelése azt anélkül laza. Ebben a pillanatban vBET nem áll készen a fordítás nyomon követés al-domain támogatja. Azt vizsgálhatja, hogy a változás lehetőségét. Kérjük, nyissa meg új szál feature request. Még mindig nem látunk benne, sürgős.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):