PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Google megtagadhatja index további URL-ek által létrehozott vBET

myandy99
25-08-11, 04:07
vBET 3.4.1
vBSEO 3,6
vBulletin 3.6.8
vBSEO Sitemap

Én integrált vBET a vBSEO Sitemap és az URL-eket keletkezett sitemap jelentősen nőtt, mert a további nyelvek. Ugyanakkor a Google nem hajlandó index legtöbbjük a weben a következő üzenetet küldte nekem az én Webmaster Tool:

Googlebot talált egy nagyon nagy számú URL honlapján: http://xxxx.com/

Googlebot közben probléma merült a webhely feltérképezése http://xxxx.com/.

Googlebot ütközött rendkívül nagy számú linkek a webhelyén. Ez azt jelezheti, hogy probléma van a webhely URL-szerkezetét. Googlebot szükségtelenül lehet csúszó számos különböző URL-eket mutatnak azonos vagy hasonló tartalmú, vagy mászik az oldal bizonyos részei, amelyek nem kívánnak kúszott a Googlebot. Ennek eredményeként a Googlebot is fogyaszt sokkal nagyobb sávszélességet, mint amennyi szükséges, vagy nem tudja, hogy teljesen index összes tartalom a webhelyen.

További információt erről a problémáról

Itt van egy lista a minta URL potenciális problémákat. Azonban ez a lista nem tartalmazza az összes problémás URL a webhelyen.

(Megjegyzés: a minta URL felsorolt az idegen nyelv URL-ek (mint például a http://xxx.com/forums/no/something-something.html), és dolgoznak URL, nem törött URL-ek).

Ennek eredményeként, míg vBET én benyújtott sokkal URL, mint korábban (661.934) a Google segítségével sitemap, Google elutasította a legtöbb, és csak indexelt 44.506 őket.

A részletes üzenet, hogy megmagyarázza, hogy miért a Google nem index az URL-eket, mint a következő:

URL-ek nem követte
Amikor megvizsgált egy URL-Webhelytérkép azt találtuk, hogy bizonyos URL-ek átirányítása más helyeken. Javasoljuk, hogy a webhelytérkép URL-eket tartalmaznak, hogy pont a végső rendeltetési helyre (az átirányítás cél) helyett átirányítása egy másik URL-t.

HTTP Error: 301
URL:
http://xxx.com/forums/sl/blah-blah-blah/314-what-ever-sample.html
Probléma észlelt: augusztus 18, 2011

Ha nem a Google-index több, az én URL, ha nem minden? Olvastam ezen a fórumon a jó történeteket vBET nő az indexelt URL-ek a weben, így hozza a további forgalmat. Ez még nem történt velem.

Hogyan erősít a probléma?

kamilkurczak
25-08-11, 08:21
hello,
lehet beilleszteni ide a teljes üzenetet google? teljes listáját rossz URL-eket? ha nem szeretné illeszteni itt -, akkor PM nekem. Azt kell, hogy ellenőrizze a kapcsolatot észre google:) köszönöm

myandy99
26-08-11, 06:15
Csak PM'ed meg. Összesen 2 levelekről, mert a Google üzenet nagyon hosszú. Köszönöm

kamilkurczak
26-08-11, 09:02
hello,
Megnéztem a linkeket, és nem vettem észre semmilyen rossz URL-t és dupla átirányítás. Tud be ide a robots.txt fájl tartalmát?
másrészt - a google chrome eszközök (ctrl + shift + j króm) észrevettem néhány hibát -, akkor ellenőrizze, hogy usng Google Chrome böngészőt.
(Rossz kérés 400, kép nem található = 404) akkor nézd meg.

Megpróbálom megtalálni, hogy miért google küld, hogy az üzenetet.

másodszor. Észrevettem, hogy egyes oldalak dupla lang az url, például: így van probléma átirányítás. biztos vagy benne, hogy integrálják a vBET vBSEO helyesen?

myandy99
26-08-11, 17:33
Azt hittem, majd az utasításokat, hogy integrálja a vBET vBSEO. Mit gondolsz, talán nem fogadott? Én is ellenőrizze.

fórumok / nem / pl / photoplog van egy harmadik fél vBulletin mod, és nem volt integrált vBET (nem tudom, hogyan kell csinálni), így nem vagyok meglepve, hogy furcsa URL photoplog alatt vBET. Photoplog telepítése alatt helyén gyökér, nem fórum gyökér, így az URL-t tényleg meg kell root / bármilyen nyelvű / photoplog, nem root / fórumok / bármilyen nyelvű / photoplog. De egyébként a Google is panaszkodik a rendszeres fórumot URL hogy túl sok és problémás.

Ez az én robots.txt előtt kaptam a Google üzenet:

User-agent: Slurp

User-agent: *
Disallow: / fórumok / cron.php
Disallow: / fórumok / login.php
Disallow: / fórumok / newreply.php
Disallow: / fórumok / newthread.php
Disallow: / fórumok / printthread.php
Disallow: / fórumok / private.php
Disallow: / fórumok / profile.php
Disallow: / fórumok / register.php
Disallow: / fórumok / report.php
Disallow: / fórumok / reputation.php
Disallow: / fórumok / search.php
Disallow: / fórumok / sendmessage.php
Disallow: / fórumok / payments.php
Disallow: / fórumok / cgi-bin /
Disallow: / fórumok / includes /
Disallow: / fórumok / living_avatars /
Disallow: / fórumok / customavatars /
Disallow: / fórumok / members.php
Disallow: / fórumok / memberlist.php
Disallow: / szobatársa
Disallow: / szobatársat-notused
Disallow: / 3rdparty /
Disallow: / cgi-bin /
Disallow: / osztályok /
Disallow: / crons szabályozza /
Disallow: / funkciók /
Disallow: / import /
Disallow: / includes /
Disallow: / JScript /
Disallow: / license /
Disallow: / modules /
Disallow: / moderátor /
Disallow: / psystems /
Disallow: / smarty /
Disallow: / temp /
Disallow: / ajax /
Disallow: / news.php /
Disallow: / fórumok / tagok /

Sitemap: http://xxxx.com/forums/sitemap_index.xml.gz

Ez az én robots.txt után kaptam Google üzenetek (I hozzáadott letiltja a / fórumok / nyelv / tagok)

User-agent: Slurp

User-agent: *
Disallow: / fórumok / cron.php
Disallow: / fórumok / login.php
Disallow: / fórumok / newreply.php
Disallow: / fórumok / newthread.php
Disallow: / fórumok / printthread.php
Disallow: / fórumok / private.php
Disallow: / fórumok / profile.php
Disallow: / fórumok / register.php
Disallow: / fórumok / report.php
Disallow: / fórumok / reputation.php
Disallow: / fórumok / search.php
Disallow: / fórumok / sendmessage.php
Disallow: / fórumok / payments.php
Disallow: / fórumok / cgi-bin /
Disallow: / fórumok / includes /
Disallow: / fórumok / living_avatars /
Disallow: / fórumok / customavatars /
Disallow: / fórumok / members.php
Disallow: / fórumok / memberlist.php
Disallow: / szobatársa
Disallow: / szobatársat-notused
Disallow: / 3rdparty /
Disallow: / cgi-bin /
Disallow: / osztályok /
Disallow: / crons szabályozza /
Disallow: / funkciók /
Disallow: / import /
Disallow: / includes /
Disallow: / JScript /
Disallow: / license /
Disallow: / modules /
Disallow: / moderátor /
Disallow: / psystems /
Disallow: / smarty /
Disallow: / temp /
Disallow: / ajax /
Disallow: / news.php /
Disallow: / fórumok / tagok /
Disallow: / fórumok / AF / tagok /
Disallow: / fórumok / m² / tagok /
Disallow: / fórumok / ar / tagok /
Disallow: / fórumok / hy / tagok /
Disallow: / fórumok / AZ / tagok /
Disallow: / fórumok / eu / tagok /
Disallow: / fórumok / a / tag /
Disallow: / fórumok / bg / tagok /
Disallow: / fórumok / CA / tagok /
Disallow: / fórumok / zh-CN / tagok /
Disallow: / fórumok / óra / tagok /
Disallow: / fórumok / cs / tagok /
Disallow: / fórumok / da / tagok /
Disallow: / fórumok / NL / tagok /
Disallow: / fórumok / hu / tagok /
Disallow: / fórumok / et / tagok /
Disallow: / fórumok / TL / tagok /
Disallow: / fórumok / fi / tagok /
Disallow: / fórumok / fr / tagok /
Disallow: / fórumok / GL / tagok /
Disallow: / fórumok / ka / tagok /
Disallow: / fórumok / de / tagok /
Disallow: / fórumok / el / tagok /
Disallow: / fórumok / ht / tagok /
Disallow: / fórumok / iw / tagok /
Disallow: / fórumok / hi / tagok /
Disallow: / fórumok / hu / tagok /
Disallow: / fórumok / a / tag /
Disallow: / fórumok / id / tagok /
Disallow: / fórumok / ga / tagok /
Disallow: / fórumok / it / tagok /
Disallow: / fórumok / ja / tagok /
Disallow: / fórumok / ko / tagok /
Disallow: / fórumok / lv / tagok /
Disallow: / fórumok / l / tagok /
Disallow: / fórumok / mk / tagok /
Disallow: / fórumok / ms / tagok /
Disallow: / fórumok / mt / tagok /
Disallow: / fórumok / nem / tagok /
Disallow: / fórumok / fa / tagok /
Disallow: / fórumok / PL / tagok /
Disallow: / fórumok / pt / tagok /
Disallow: / fórumok / ro / tagok /
Disallow: / fórumok / ru / tagok /
Disallow: / fórumok / sr / tagok /
Disallow: / fórumok / sk / tagok /
Disallow: / fórumok / SL / tagok /
Disallow: / fórumok / es / tagok /
Disallow: / fórumok / sw / tagok /
Disallow: / fórumok / sv / tagok /
Disallow: / fórumok / zh-TW / tagok /
Disallow: / fórumok / th / tagok /
Disallow: / fórumok / tr / tagok /
Disallow: / fórumok / Egyesült Királyság / tagok /
Disallow: / fórumok / ur / tagok /
Disallow: / fórumok / vi / tagok /
Disallow: / fórumok / cy / tagok /
Disallow: / fórumok / yi / tagok /
Disallow: / fórumok / member.php
Disallow: / fórumok / AF / member.php
Disallow: / fórumok / m² / member.php
Disallow: / fórumok / ar / member.php
Disallow: / fórumok / hy / member.php
Disallow: / fórumok / AZ / member.php
Disallow: / fórumok / eu / member.php
Disallow: / fórumok / a / member.php
Disallow: / fórumok / bg / member.php
Disallow: / fórumok / CA / member.php
Disallow: / fórumok / zh-CN / member.php
Disallow: / fórumok / óra / member.php
Disallow: / fórumok / cs / member.php
Disallow: / fórumok / da / member.php
Disallow: / fórumok / NL / member.php
Disallow: / fórumok / hu / member.php
Disallow: / fórumok / et / member.php
Disallow: / fórumok / TL / member.php
Disallow: / fórumok / fi / member.php
Disallow: / fórumok / fr / member.php
Disallow: / fórumok / GL / member.php
Disallow: / fórumok / ka / member.php
Disallow: / fórumok / de / member.php
Disallow: / fórumok / el / member.php
Disallow: / fórumok / ht / member.php
Disallow: / fórumok / iw / member.php
Disallow: / fórumok / hi / member.php
Disallow: / fórumok / hu / member.php
Disallow: / fórum / is / member.php
Disallow: / fórumok / id / member.php
Disallow: / fórumok / ga / member.php
Disallow: / fórum / is / member.php
Disallow: / fórumok / ja / member.php
Disallow: / fórumok / ko / member.php
Disallow: / fórumok / lv / member.php
Disallow: / fórumok / lt / member.php
Disallow: / fórumok / mk / member.php
Disallow: / fórumok / ms / member.php
Disallow: / fórumok / mt / member.php
Disallow: / fórumok / nem / member.php
Disallow: / fórumok / fa / member.php
Disallow: / fórumok / PL / member.php
Disallow: / fórumok / pt / member.php
Disallow: / fórumok / ro / member.php
Disallow: / fórumok / ru / member.php
Disallow: / fórumok / sr / member.php
Disallow: / fórumok / sk / member.php
Disallow: / fórumok / sl / member.php
Disallow: / fórumok / es / member.php
Disallow: / fórumok / sw / member.php
Disallow: / fórumok / sv / member.php
Disallow: / fórumok / zh-TW / member.php
Disallow: / fórumok / th / member.php
Disallow: / fórumok / tr / member.php
Disallow: / fórumok / Egyesült Királyság / member.php
Disallow: / fórumok / ur / member.php
Disallow: / fórumok / vi / member.php
Disallow: / fórumok / cy / member.php
Disallow: / fórumok / yi / member.php
Disallow: / fórumok / hy / member.php
Disallow: / fórumok / AZ / member.php
Disallow: / fórumok / eu / member.php
Disallow: / fórumok / ka / member.php
Disallow: / fórumok / ur / member.php

Sitemap: http://xxxx.com/forums/sitemap_index.xml.gz

kamilkurczak
29-08-11, 09:12
akkor nézze meg a robotok fájlt innen
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html # post1178

vBET
29-08-11, 20:10
Szia. Csak írt infó Kamil, hogy továbbítsa nekem a PM. Ahogy látom a problémát az okozza, hogy két nyelven kódot URL - ez miért van az e-mailt a Google-tól - még sok URL azonos tartalommal.

Először is - ilyen kapcsolat nem hozható létre. Az ok itt is nem beépített plugin.

Következő akkor is, ha az URL jön létre vBET Tegyük fel, hogy megtudja, és átirányítás. Átirányítás nem történik a fórumon, és ez a probléma. Nem tudom, miért nem átirányítás - ez vBET bug, vagy azért, mert a használt azt hivatalosan nem támogatott vBulletin verzió. vBET 3.x van a vBulletin 3.8, és a használata vBulletin 3.6. Azt kell ellenőrizni, hogy a helyére. Kérjük PM nekem az Admin CP és FTP hozzáférési adatait.

myandy99
30-08-11, 04:47
Csak akkor PM'ed

vBET
31-08-11, 04:33
OK, így - most látom igazi kérdés - linkek photoplog nem kell tartalmaznia / fórumok egyáltalán. Ez volt az integráció kérdése -, hogy nem tett semmilyen erőfeszítést integráció és a link volt a relatív és nem abszolút, így vBET feltételezhető, hogy még mindig fórum link.

Nem látod, hogy van ez hozzájárult ahhoz, hogy a Google panasz, de én látom. Minden (a legtöbb) link is van lefordított linkek - minden lefordított oldal is hibás linket photoplog (mint DOMAIN / fórumok / PL / photoplog / index.php került minden oldalon a lengyel fordítás). Tehát minden lefordított oldal tartalmazza linket duplikált tartalmat, mert az említett hibás linket akkor photoplog oldalt, mely tartalmazza a legfőbb fórum oldal tartalmát.

Én csak hozzá, hogy figyelmen kívül hagyja photoplog URL így vBET nem generál, mint törött linkeket photoplog többé. Jobb lenne integrálni, és ez is fordították, de ez nem tartozik az ingyenes támogatást. Kérjük, nyissa meg az új téma az integráció szakaszában segítséget - még lesz bonyolult, ha egyáltalán lehetséges, mert van ez együtt vBSEO szabályok - így valószínűleg szabványos integrációs tanácsok nem lesz elég. Hogy az integráció által személyzet fizetett szolgáltatás és költségek $ 30 (http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php).

Így a tényleges megoldás megoldja a problémát azáltal, hogy a photoplog oldalak ki vBET rendszer. Törött linkek nem keletkezik többé, és már elismerte törött linkek a Google lesz irányítva, így kapcsolatot, mint például:
DOMAIN/forums/pl/photoplog/gallery-view-3.html
átirányításra kerül:
DOMAIN/forums/photoplog/gallery-view-3.html

Így is kell hozzá. Htaccess szabályt, amely átirányítja az ilyen kéréseket: DOMAIN/photoplog/gallery-view-3.html
Ez már ki vBET rendszer (vBET most figyelmen kívül hagyja photoplog a fórum) - ez azért van, mert a forum lehetővé teszi az ilyen törött linkek.

Ez megoldja a problémát - Nem látok semmilyen egyéb rendellenességet. Ha - kérjük ossza meg velünk, hogy hol. Kérjük, különös tekintettel az összes hivatkozást fog kívül a forum könyvtár - ellenőrizni nem fordítás után ezek helyes. Azok kell abszolút, különben vBET fogja látni, mint része a fórum tartalom és hozzá fordítást követése is. Lehetőség van a pályán fordítás lapok külső fórum könyvtárba, és támogatja fordítást is, ha generál a vBulletin motor, de szükség integráció - alapértelmezés szerint vBET fordítja fórum.

Kérem, mondja meg további segítségre van szüksége ezen a területen.

PS.
Még egy anomália, de nem kapcsolódik vBET - Google mutatnak több linkeket képeslap oldal, ahol azután oda láttam ugyanazon az oldalon tartalom után átirányítás, de más URL, kérjük ügyeljen arra, hogy irányítsa át küldi a megfelelő fejléc mondja, hogy a tartalom nem létezik.

vBET
04-09-11, 19:48
Megválaszolása a kérdést PM miért kellett figyelmeztetés oldalt, ami már teljesen rendben van.

Lehetséges okok:
1. Nem volt kapcsolat a duplikált tartalom (a rossz PhotoPost linket melyet minden a lefordított oldalon, mielőtt tette a változás)
2. Amikor a Google jött ott első alkalommal lehetett kérdések Google fordítással is - mint meghaladta a kvótát, vagy ideiglenes blokkolja a kimenő kéréseket a szerver, vagy ideiglenes blokkolja a Google Translation API magát (más okból, mint a fordítás) - szóval ha sőt ezen történt amikor a Google robot látogatott el nem tárolt még az oldalon, majd a robot látta csak elrendezés minden szöveg üres (fordítás eredmény üres sztring minden fordítás) -, így minden oldalon azonos volt akkor.

Nem lehet mondani, nem ez történt, de ezek a lehetséges okok, amelyek látjuk most. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy most, amikor a cache tele kevésbé valószínű, hogy meg fogja haladni a Google Translation API kvóta (be van állítva az egy ideig - miután a Google tette bejelentését, hogy a fordítás API zárva lesz.)

Ebben a pillanatban nem látunk olyan kérdéseket többi a URL-eket. Ha lát problémát, kérjük ossza meg velünk mi azonnal reagálnak, hogy segítsen. Ebben a pillanatban úgy néz ki, finom. Szüksége van további segítségre ezzel a kérdéssel? :)

vBET
07-09-11, 19:04
Ahogy írta a PM - ebben a pillanatban nincs több segítségre van szükség. Abban az esetben, ha szükség lesz további segítséget ezen a területen, kérjük, csak írni ide:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1