Isti problem kao i obično. Trebali biste početi razmišljati lako, samo osigurati GOTOVI kod za svaku potrebu.
JA pokušati urediti, ali to ne radi. Pogledajte koliko ppl u ovoj temi ima problema, samo napraviti neke primjere kao što su:
Sitemap bez SEO linkovi
Sitemap sa SEO Linkovi
Sitemap bez SEO linkovi, više stranica
Sitemap sa SEO veze, više stranica
Želite uštedjeti puno vremena.
Kako ja razumijem tvoj tutorial i uredio PHP na ovaj način.:
Code:
vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
//additional code
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
$alanguages = array ('en','fr');
if(!$archived) {
$strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, %p, $archived);
$currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
$currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
$lastpost =& $threadrow['lastpost'];
$vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
foreach($alanguages as $language) {
vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);
}
}
//end additional code
for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
Ali to ne radi ...
Koje probleme i naći?
. 1) pronaći "vbseo_log_entry (" [showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid] Ukupno postova: $ totalposts, stranice: $ totalpages, pogledi: $ threadrow [views] $ prije ");"
Ovaj izraz ne postoji. Tu je "samo" "vbseo_log_entry (" [showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid] Ukupno postova: $ totalposts, stranice: $ totalpages, pogledi: $ threadrow [views] $ prije ");"
Ako bih ga dodati gdje se kaže da razbija kod.
2.) Ostali koraci su u redu i razumljivo.
3) opcija.:
Ako želite dodati sitemap također povezuje za druge nit stranice (ako je nit imaju nekoliko stranica), a zatim dodatni kod iz prošlog korak mora biti dodan u drugom mjestu - PRIJE:
PHP kod:
$ Vbseo_stat [$ arhivirati 'na': "T"] = + vbseo_add_2urls (
Također, u ovom dodatni kod trebate promijeniti 1 do $ str
To je absolutly nije razumljivo. Ja dont znati što učiniti. Ne mogu shvatiti jednostavno. Samo pojasniti što i gdje ...