Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 15

Thread: vbet_guestcache do velikih

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Default vbet_guestcache do velikih

Vbet_guestcache svibanj biti dobra ideja, ali to je sada nekoliko gigabajta velikih i nekoliko tisućinki datoteka. Je li to namjerava raditi na ovaj način?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Da. Ona sprema dovršiti HTML izlaz - kao što piše u opisu parametara. Koliko će se ovisi o tome koliko je velik vaš forum je.

Imajte na umu da uvijek možete postaviti dodatne ignorirati stranice, ili jednostavno ga isključiti u potpunosti to nemate diskovnog prostora.

Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Svakako bih mogao onemogućiti, ali sam htjela da se smanji serverload. Možda bi mogao napisati u ACP postavkama da se to može dići u zrak poslužitelj prostor, a ne svatko može imati 25 nastupa prostora. Ili bolje pronaći način za smanjenje veličine.

Registracija
    Listopada 2009

Nije svatko treba čak 1 GB za to. Kao što sam napisao predmemorije veličina ovisi o veličini forumu. Ona sprema svaki mogući forum stranicu ako to nije u zanemarena skup. Mala forumi imaju malu količinu stranica. Veliki forumi imaju više stranica i više resursa.

U svakom slučaju - to je dobra ideja da se ljudi budu svjesni što to znači da potpuni HTML izlaz će biti spremljene i dodati tu informacija koje se može uzeti puno diskovnog prostora.

O smanjenju veličine - možemo dodati mogućnost zip datoteke predmemorije. Proći će više sredstava server kada cache je pisano, ali to čitanje i slanje takve odgovor će biti brže.
    Također možemo dodati rasporedu zadatak koji će automatski ukloniti datoteke koje su prestari. U ovom trenutku ne činimo to - ako datoteka previše stara, to je jednostavno prebrisan tijekom sljedećih zahtjeva.

Ja sam se kreće ovaj thread Ime novog Foruma
    Zadnji uredio vBET; 27-06-10 na 00:35.

Član
    Registracija
    Lipnja 2010

Bilo bi lako absolutly:
    Dodaj mogućnost predmemoriju samo X gigabajta, a zatim izbrišite one koje se rjeđe posjećuju.

Član
    Registracija
    Lipnja 2010

Lol, nakon što sam instalirao novu verziju s cachea nisam gledao koliko je njegova korištenja do sada:

Debian-50-Lenny-64-minimalno: ~ # DF-h
    Datotečnog sustava veličina Koristi Koristiti Koristi% Montiran na
    / Dev/md2 688G 80g 573G 13% /
    tmpfs 4.0G 4.0G 0 0% / lib / init / RW
    udev 10M 764K 9.3 8% / dev
    tmpfs 4.0G 4.0G 0 0% / dev / shm
    / Dev/md1 2.0G 1.9G 86m od 5% / boot

LOL! Prije mi je bio korišten s HDD 8GiG! Taj "veliki", btw čini se da sprema krivo datoteke, npr.:
    _attachment_php_attachmentid_3350.html
    _blog_php.html
    _blog_php_do_list_y_2009_m_10.html

JA dont ištanje to predmemorija Blogovi, oznake i prilozima Oo

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by wowglider.de View Post
    JA dont ištanje to predmemorija Blogovi, oznake i prilozima Oo
    Možete ih dodati ignorirati opciju.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by wowglider.de View Post
    Bilo bi lako absolutly:
    Dodaj mogućnost predmemoriju samo X gigabajta, a zatim izbrišite one koje se rjeđe posjećuju.
    Ovo je također opcija. Prvo ćemo provesti rasporedu čišći, a možda i zatvarač (morate istražiti ovaj pristup), jer vođenje statistika će imati neki utjecaj na performanse i za nas performanse jedna je od ključnih pitanja. Ipak - mi ćemo imati na umu i ovo rješenje ako drugi neće biti dovoljno

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by steve View Post
    Možete ih dodati ignorirati opciju.
    Točno - samo dodajte ga ti ignorirati. U svakom slučaju hvala za bilješke - mi ćemo dodati ignoriranje atachements i oznake kao zadanu konfiguraciju ignorirati. Blogovi su nešto što mnogi korisnici mogu imati spremljeno, pa nećemo ga dodati kao fedault - ali smo ga konfigurirati upravo za takve slučajeve - želite nešto više ignorirati. Dakle, samo ga ignorirati!

Registracija
    Listopada 2009

Također sam shvatiti da možemo hange datoteke imenovanja predložak i uključiti u imenima datoteka ne smatra manje relevantne stranice ili ne. Na taj način svaki dan kad automatsko čišćenje će biti pokrenut će prepoznaje appropriatelly vrijeme datoteke predmemorije živjeti i da će očistiti više datoteka. Prva ideja bila je očistiti sve ako je stariji od nije relevantno stranice bi trebao biti. Sada ćemo očistiti relevantne stranice cachea brže - tako ćete uštedjeti dodatnih diskovnog prostora!

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •