Mi znamo gdje je exacly je bug. Našli smo je u vbet_global_start funkciji vBET php datoteci.
vjerojatno, prolazimo loše URL za vBulletin funkcija (exec_header_redirect).
Michał radi o tome.
Mi znamo gdje je exacly je bug. Našli smo je u vbet_global_start funkciji vBET php datoteci.
vjerojatno, prolazimo loše URL za vBulletin funkcija (exec_header_redirect).
Michał radi o tome.
Nema problema, mi stvarno treba riješiti ovaj problem što prije za
Gotovo Nažalost ste morali čekati. Rješenje će biti uključeni u sljedećem izdanju. Mi smo već ga koristi na našem forumu, tako da novi post preusmjeravanje radi fino ovdje.
Za brzo popraviti molim:
1. Uredi uključuje / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Find:
3. Zamijeniti:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Vidim u naslovu da je opisano 2 broja u jednom niti. No, Kamil potvrdio samo jedan od onih. Molimo Vas da točno kako označite forum kao pročitan. Ja jednostavno ne mogu naći takva mogućnost - vjerojatno gleda u pogrešnom mjestu
Sam provjeriti na našem testu forum i nemam ovaj bug. Sve radi kako treba.Code:404 error
Dakle, molimo pošaljite Michał (vbet) Puni pristup admincp i FTP PM. On će pokušati pronaći rješenje i to popraviti!
Hvala
Ja još uvijek čeka odgovor. bez odgovora - Pretpostavljam da je ok.
Ako ne ok, molimo pišite ovdje i ja ću otvoriti ovaj thread opet
Ovo pitanje još uvijek postoji, u forumdisplay, Ako ja kliknite strelicu na GOTO novi post za konac, to me uvijek vodi na prvi post, a ne prvi nepročitani post.
Registrirajte se na moj forum i da ćete ga vidjeti.
Ako onemogućim vbet, problem nestaje.
Zadnji uredio Snake; 11-08-10 na 23:39.
Nadograđen na 3.3.5 i sve URL-ove pitanjima čini fiksne, tako da nema problema, hvala.
u redu
hvala za potvrdu