radi bez vbet
ok, ja sam istražiti problem i pokušati riješiti
ok, ja sam na čekanju.
pogledu
još uvijek čeka hvala
Hi - molimo da se moje isprike za dugo vremena ocjenu. To je pitanje pokrenuo mene i dati Kamil tijekom moje vremena za odmor. Dakle, možda je malo bio preopterećen. Trenutno sam natrag i radit će na konačno zatvoriti to pitanje
Mislim da bi bilo najbolje ako mi samo to provjeriti na vašem brodu i to ispraviti, umjesto gubljenja više vremena. Dakle, molim vas samo mi PM pristup pojedinosti vaš forum FTP i Admin CP. Također molim vas dajte mi točan URL na stranicu gdje mogu vidjeti taj problem. Ako se ne vidi odmah - molimo Vas da ga izraditi na neki test konac - vi ćete ga ukloniti nakon što smo ispraviti problem.
Molimo samo pogled na posljednji odgovor - zato što nisu u mogućnosti da ga reproducirati na našim poslužiteljima vas pitali za pristup detalje. Mi ćemo chcek i ispraviti ga na mjestu
Htio bih to popraviti sam, daj mi neke opcije, tako da mogu probati, kada sam kliknite uredi nit (ja ne dirati ništa), a zatim pritisnite Spremi sve radi fino što znači da je to pokazuje pravo.
Da, ali Michał napisao u ranijim postova njegove prijedloge za rješenje. Zar ne radi.
Mi ne možemo reproducirati taj problem na našem testnom forumu, tako da je vrlo teško naći dobro rješenje.
Ako znate gdje je problem u kodu, to će biti lako pronaći rješenje.