strādā bez vbet
ok, es izpētīt problēmas un mēģināt atrisināt
ok, es gaidu.
uz
joprojām gaida, paldies
Hi - lūdzu manu atvainošanos par ilgu vērtēšanas laiks. Tas bija jautājums, ko uzsāka mani un dota Kamil laikā mana atvaļinājuma laikā. Tad varbūt viņš bija nedaudz pārslogots. Labais tagad es esmu atpakaļ un strādās, lai beidzot slēgt šo jautājumu
Es domāju, ka vislabāk būtu, ja mēs vienkārši to pārbaudīt uz jūsu kuģa, un labot to, nevis zaudēt vairāk laika. Tātad, lūdzu, tikai PM man piekļuves informāciju, lai jūsu forums FTP un Admin CP. Tāpat, lūdzu, iedodiet man precīzu URL uz lapu, kur es varu redzēt šo jautājumu. Ja tā nav redzama tieši tagad - lūdzu, izgatavot to daži testa pavediens - jums būs noņemt pēc tam, kad mēs pareizi jautājumu.
Lūdzu, paskatieties uz pēdējā atbilde - tāpēc, ka mēs nevaram atveidot uz mūsu serveriem, mēs palūdzām jums par piekļuves datus. Mēs chcek un labot to uz vietas
Es gribētu, lai noteikt to pats, dod man dažas iespējas, lai es varētu izmēģināt, kad es noklikšķiniet uz rediģēt pavedienu (Man nav nekam pieskarties), tad nospiediet Saglabāt viss strādā labi nozīmē, ka tā rāda labi.
jā, bet Michał rakstīja agrākos amata savus priekšlikumus risinājumu. Nestrādāja.
Mēs nevaram attēlot šo jautājumu par mūsu testu forumā, tāpēc ir ļoti grūti atrast labu risinājumu.
Ja mēs zinām, kur jautājums ir kods, tas būs viegli atrast risinājumu.