Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: vBET 3.3.4 Izvedba problema

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Junior Member
    Registracija
    Siječanj 2010

Default vBET 3.3.4 Izvedba problema

vBET 3.3.4 ažurirati, ali performanse problem. opterećenja poslužitelja do 50 i 60

Moj forum svakodnevno uniqie hit: 100,000
    Moja baza podataka 6 GB

Pražnjenje čep poslužitelj učitavanje normalno
    Učitaj čep poslužitelj učitavanje je vrlo visoka

3.3.3 verzija nije imao takvih problema, ali i. nadograditi na 3.3.4 problema pokrenuti

Napomena: uprava i obrana, moj engleski

VBulletin 3.8.5
    Vbseo 3.3.2
    Zadnji uredio rootksk; 23-06-10 na 10:28.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

To je čudno. Jeste li uključili Cijeli datoteke Cache za goste? Ako da - mogu vam potvrditi da su datoteke predmemorije stvorio? Ako ne - dodajte odgovarajuće privilegije za predmemorija direktorija.

Također molimo Vas da koju verziju vBSEO koju koristite (ako ih ima) i provjeriti u Alatima za webmastere da li vi imati bilo koji preusmjeravanje petlje. To je jedina stvar koja dolazi k meni, koje bi mogle biti uzrok takvog ponašanja nekih preusmjeravanje petlje. Također provjerite sami ručno neke prevedene stranice, arhive i dr. - i javite nam ako nađete neke stranice koja ne radi.

Registracija
    Listopada 2009

Žao nam je - ja samo napomenuo da je napisao vBSEO verziju i to hit me. Jedan od naših korisnika već navedeno looped redirections na ovom vBSEO verziji. Update na vBSEO 3.5.1 riješiti problem. Dakle, molimo vas da ažurirate svoje vBSEO i najvjerojatnije će se riješiti problem. Također - ti PM me može pristupiti pojedinosti svoje Admin CP i FTP i ja mogu pronaći rješenje za to vBSEO verziju.
    Zadnji uredio vBET; 23-06-10 na 19:56.

Junior Member
    Registracija
    Siječanj 2010

Problem riješen. Nadogradnja VBSEO na 3.5.1

hvala

Registracija
    Listopada 2009

U redu, tako Još uvijek nemamo pojma zašto se te petlje preusmjeravanja pojavljuju u prethodnim vBSEO verzijama, ali pretpostavljam da je najbolji savjet napraviti nadogradnju. Drago mi je da je sada u redu

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •