Imam problema uzimajući sigurnosne kopije web-mjesta, sigurnosna kopija se vrijeme iz vjerojatno zbog velikih baza većine podataka stvara vbet cache memorije, kako ja mogu prisiliti ukloniti predmemoriju?
Imam problema uzimajući sigurnosne kopije web-mjesta, sigurnosna kopija se vrijeme iz vjerojatno zbog velikih baza većine podataka stvara vbet cache memorije, kako ja mogu prisiliti ukloniti predmemoriju?
U ovom trenutku za to morate:
1. Vremenski postaviti predmemorija TTL do 1
2. Vremenski postaviti kliring strategiju posljednjeg
3. Idi na rasporedu zadatak i ručno pokretati zadatak cleating predmemorije
4. Postavite natrag postavke predmemorije
Imajte na umu da smo planirane provedbe datoteke predmemorije koji neće imati takvo pitanje.
vBet,
Neka se, ako razgovarate s ljudima iz DragonByte Tech Forum da možete koristiti VBOptimise kao pozadina za pohranu vbet predmemorija.
Oni su već podršku
FileCache
MemCache
Xcache
APC
EAcceletator
Wincache
pokušajte razgovarati s Deceptor ja stvarno mislim da on može raditi s vama skrenuti vbet brže.
Molim Vas, dajte vboptimise probati i svatko može biti sretan
Hvala,
Mi planiramo podržati datoteke cache i spremni predmemorija motora To je naš sljedeći korak. Sljedeći tjedan ćemo pozdraviti novog člana tima, a stvari će ići brže
Mi ćemo imati na umu svoju poruku i koristiti ga kokoš smo počeli predmemorija promjene
Samo ažurirati ovaj thread. U ovom trenutku podržava vBET predmemorija čišćenje kabina: automatsko i ručno.
Također smo već podršku cache memorije za nekoliko motora: Memcache, APC, XCache, eAccelerator i to je jednostavno dodati podršku za nove