Hi there. Ja sam koristeći besplatnu verziju ovog velikog addon i samo htjela pitati da li je moguće zaštititi dijelove teksta prije prevođenja?
Hi there. Ja sam koristeći besplatnu verziju ovog velikog addon i samo htjela pitati da li je moguće zaštititi dijelove teksta prije prevođenja?
Da, samo koristiti ne prevedene područje - ako trebate nešto da ne mora biti preveden jednostavno urediti odgovarajući predložak i stavi ga između
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> i <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA--> (Napomena: ne možete koristiti bilo koji mod koji uklanja komentare koristiti ovu funkciju)
Je li moguće koristiti to u VB CMS u članku, na bilo koji način?
Zadnji uredio jonlar; 27-04-10 na 21:14.
Ne u besplatnoj inačici. U jednom platili to možete učiniti vrlo jednostavno dodavanjem kao tekst unutar notranslate BBCode u CMS poruke.
Ok hvala. Ali, da budem iskren, ja ne želim platiti 90 dolara ili eura za pismo! kada je cijeli BB troškovi (prepaid) 125 €
Taj defenitly na ekspanzivan. Ja sam samo iskren
To je razlog zašto smo ponuditi besplatnu verziju - možete uživati u njoj kao što dugo želite! Vi i bilo tko koji samo želi prijevodi i ne brigu o odlične performanse, višejezično podrške u zajednici, prevedene RSS i još mnogo toga.
Imamo puno klijenata koji su vrlo sretan za ulaganje svoj novac u plaćeni verzija
Zadnji uredio vBET; 02-05-10 na 22:33.