I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Si për të parandaluar pjesë të tekstit të jenë të përkthyera

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    5

Default Si për të parandaluar pjesë të tekstit të jenë të përkthyera

Hi there. Unë jam duke përdorur versionin e lirë të kësaj addon të madhe dhe vetëm për të kërkuar për të pyetur nëse është e mundur për të mbrojtur pjesët e tekstit para përkthimi?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po, vetëm përdorni zonë nuk përkthyer - në qoftë se keni nevojë për diçka që të mos të përkthehet thjesht edit template të përshtatshme dhe e vënë atë në mes të
    <!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> dhe <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA--> (Shënim: Ju nuk mund të përdorni ndonjë mod e cila heq komentet për të përdorur këtë funksionalitet)

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    5

A është e mundur që të përdorin këtë në VB CMS në një artikull, në ndonjë mënyrë?
    Fundit edituar nga jonlar; 27-04-1021:14.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Jo në versionin e lirë. Në një paguar ju mund të bëni shumë të lehtë duke i shtuar tekstit të tilla brenda notranslate BBCode në CMS mesazhin tuaj.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    5

Thanks Ok. Por, për të qenë i sinqertë, i dont duan të paguajnë 90 bucks për një script! kur kostot e të gjithë vB (prepaid) 125 €
    Thats defenitly për të shtrirë. Unë jam vetëm i sinqertë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë version falas - ju mund të gëzojnë atë për sa kohë që ju dëshironi! Ju dhe dikush që vetëm dëshiron përkthime dhe nuk kujdeset për punën e madhe, mbështetjen gjuhësore të komunitetit, të përkthyera RSS dhe shumë më tepër.

Ne kemi shumë të klientëve të cilët janë shumë të lumtur për të investuar paratë e tyre në versionin e paguar
    Fundit edituar nga vBET; 02-05-1022:33.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •