Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 13

Thread: kako bi sve prevesti post i nit u kazalo

Senior Member
    Registracija
    Ožujka 2010

Default kako bi sve prevesti post i nit u kazalo

pomoći da bolje kod
    ovo je moj broj dodaje

/ / Dodatni kod
    $ Alanguages = array ('en', 'MS', 'ar', 'zh-CN');
    if (! $ arhiviran) {
    $ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ arhiviran);
    foreach ($ $ alanguages kao jezik) {
    $ Vbseo_stat ['t']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Jezik ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, $ prije, $ threadrow ['lastpost'], $ frekvencija);
    }
    }
    / / Kraj dodatni kod

moja statistika u nastavku
    Teme
    89,236
    Članovi
    1,877
    zadana mapa stvoriti o 2xx.xxx URL-ove
    ali sa 5 jezika na samo stvoriti 457.160 URL-ove

za post samo ako su svi prevedeni i stvoriti URL-ove u kazalo
    o svojim URL-ove 560.000

Što je krivo s mojim kodom
    ugoditi pomoć mene za
    hvala

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Naša integracije kod jednostavno samo dodaje URL-ove za prevedene teme. A po defaultu samo prvu stranicu thread. Mi smo opisati kako promijeniti kod da su i drugi konac stranica, ako želite.

Član stranice nisu mjerodavne, a mi savjetujemo da se čak i blokirati one stranice koje robots.txt

Ako želite imati u svom sitemap također povezuje za prevedene postove, onda molimo koristite rješenje u nastavku:
    1. Otvorite datoteku / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Nađi kod:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Stavlja pred njega:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Zadnji uredio vBET; 04-04-10 na 13:14. Razlog: potvrdio rad

Senior Member
    Registracija
    Ožujka 2010

rad
    hvala hvala hvala
    thankssssssss ******************************

Član
    Registracija
    Travnja 2010

"1. Otvori datoteku / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Ne možete pronaći ovo ..

Je li to u stilu menadžer?

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    "1. Otvori datoteku / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Ne možete pronaći ovo ..

Je li to u stilu menadžer?
    Imate li Generator Sitemapa instaliran na vašem forumu?

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Nemam pojma?

Možete li molimo prijavite natrag u moje admin dijelu i provjeriti? Ja ne primijetiti imamo neku vrstu "problema" oko Sitemap kad smo prijavite se međutim pomoću vbseo Sitemap točno?

Registracija
    Listopada 2009

Nemam pojma?

Možete li molimo prijavite natrag u moje admin dijelu i provjeriti? Ja ne primijetiti imamo neku vrstu "problema" oko Sitemap kad smo prijavite se međutim pomoću vbseo Sitemap točno?
    Dakle, provjerite u admin dijelu. Također, ako ste ga instalirali onda biste trebali potražiti / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php u forumu imenik.

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Ponekad svojim lakše učiniti / pokazati onda reći ono što treba biti učinjeno. Ja nemam pojma kako sam vrlo zbunjena kada je u pitanju ove stvari. Znam, međutim ja kupio 2 licence ovdje i ne čini se da vrijedi bilo koju vrijednost osim glavobolje i Google pogreške. To je softver koji se ne bi trebao biti kupljen ako ne znate kako urediti licence i kodove, te ih opremiti za rad. Mislim da vbet je 2 godine daleko od toga da bude istinski čitljiv spreman za pokretanje programa onda možda bi trebao biti postavljen za sale.I čak i plaćeni za usađivanje kao znam ništa o ovoj stvari. Ja stvarno potreba netko od vbet provesti 2 minute gledati u moj admin i dobiti stvari radi kako treba. Imam vjeru u vbet u stvari samo trebate ga konfigurirati, gdje se zapravo radi pravo.
    Zadnji uredio hotslot; 25-04-10 na 21:15.

Registracija
    Listopada 2009

Ponekad svojim lakše učiniti / pokazati onda reći ono što treba biti učinjeno. Ja nemam pojma kako sam vrlo zbunjena kada je u pitanju ove stvari. Znam, međutim ja kupio 2 licence ovdje i ne čini se da vrijedi bilo koju vrijednost osim glavobolje i Google pogreške. To je softver koji se ne bi trebao biti kupljen ako ne znate kako urediti licence i kodove, te ih opremiti za rad. Mislim da vbet je 2 godine daleko od toga da bude istinski čitljiv spreman za pokretanje programa onda možda bi trebao biti postavljen za sale.I čak i plaćeni za usađivanje kao znam ništa o ovoj stvari. Ja stvarno potreba netko od vbet provesti 2 minute gledati u moj admin i dobiti stvari radi kako treba. Imam vjeru u vbet u stvari samo trebate ga konfigurirati, gdje se zapravo radi pravo.
    Imajte na umu da vBET je vrlo lagan i instalacije trivijalan. Nema nikakve datoteke izdanje uopće instalirati vBET.

Integracija s različitim dodataka ovisi o tim dodataka mogućnosti. Ako je bilo izdanje za integraciju je potrebno to samo znači da plugina koji je integriran je slaba u točki potpore dodatnih funkcionalnosti. Možete pisati vBSEO tim ako mislite da su napravili proizvod sa slabim mogućnosti integracije (bez kuke na sve) i želite ih pitati o tome poboljšava. Mi smo samo odgovorni za naše broj i dati rješenja za integraciju s onima koji ne misle o tome. Ne možemo reći vBSEO tim da su promjene i učiniti svoj proizvod otvoren za dodatne funkcionalnosti (u stvari, nismo - oni ne žele imati njihov proizvod otvoren za nove funkcionalnosti).

Vraćajući se pitanje - što je problem? Vi ste tvrdeći da naše osoblje bi trebalo pomoći da se stvari radi kako treba, ali nikad ne bi rekao što se ne radi na odgovarajući način. Kao što sam razumjeti tvoj htio pronaći datoteku, jer neke vrste problem s generatorom. Dakle, što je problem?
    Zadnji uredio vBET; 25-04-10 na 21:30.

Član
    Registracija
    Travnja 2010

Hvala za odgovor. Ja jednostavno želim sve prevedene na post i niti u kazalo i ako je moguće to bi trebalo biti učinjeno tijekom instalacije ili klikom na gumb opcija u admin dijelu tako da nema potrebe za uređivanje ništa. Da li mi preporučiti geografskog cilja u Alatima za webmastere za svaki jezik? Također ti preporučujem dodavanje RSS Feed / sitemap za svaki jezik u Alatima za webmastere?

To je razlog zašto sam želio pomoći za sve prevedena mjesto biti dodan Sitemap tako da to možda neće biti problem.

toplo se tiče
    Zadnji uredio hotslot; 25-04-10 na 21:55.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •