Molimo vas pošaljite više detalja o ovom pitanju. Utječe li to na stari prijevodi ili samo novi? Koji prijevod davatelja koristite? Molim te daj URL na svoju stranicu gdje mi vidimo.
Možete ga promatrati na našem serwer? Ako da, gdje?
Zadnji uredio vBET; 07-05-18 na 22:25.
Hvala za informacije. Pokušaćemo da ga reproducirati na našoj strani i riješiti problem. Ako imamo problema sa kukac reprodukciju poslat ću vam još pitanja (Nisam se URL stranice gdje možete vidjeti pitanje - to bi bilo vrlo userfull, jer bi točan tekst imate probleme s).
Napravio sam neke testove i na našoj strani to izgleda OK. Također u odnosu kod iz 4.9.2 i 4.9.1 izdanja i bude kakvih promjena kod prevođenja (smo promijenili konfiguraciju - novi jezični parovi; i neke sitnice u proizvod). Ja ću PM da pokušate reproducirati na vašoj strani.
AŽURIRATI: ja vidim pitanje sada na našoj strani. Radi se samo o nekim tekstovima nisu kompletni prijevod. Čini se da je samo o temi. Ćemo to riješiti i poslati vam informacije
UPDATE 2: ja je napravio neke testove i pitanje je kada je prevedena čine ruski Ukrajinski (nema problema sa prijevod s engleskog). Najvjerojatnije vBET šalje podatke u pogrešnom načinu kodiranja i to je zašto rezultati su u redu. Provjerio sam ga također u 4.9.1 i isti problem se događa. Sigurno da s vaše strane za 4.9.1 je OK? To je važno, jer mi treba prepoznati da li je naš kod promjene ili nešto je promijenjen na Yandex strani.
Zadnji uredio vBET; 08-05-18 na 16:58.
Još jedan update - prema testovima ima je ništa izvrnut sa Yandex prijevodi. Gledajući na razlike između vBET 4.9.1 i 4.9.2 najvjerojatnije uzrok je Apertium prevoditelj, jer u 4.9.2 dodali smo novi jezični par iz ru u Velikoj Britaniji. Napisali ste da koristite samo Yandex. Molimo vas da potvrdite je ove informacije su točne. Nismo u mogućnosti reproducirati problem na Yandex prevoditelj a sada želimo to učiniti na Apertium.
Update: Appertium i čini se da nije problem. Možete slobodno nas kontaktirajte putem PM da biste dobili više informacija?
Update 2: nismo u mogućnosti reproducirati problem na naše okruženje za testiranje, ali ovdje se reproducira svaki put. Možda vB inačica pitanja ovdje. Molimo kontaktirajte nas putem PM.
Zadnji uredio vBET; 09-05-18 na 10:42.
U ovom trenutku smo otkrili uzrok problema. Kada Apertium koristi s bazom podataka UTF-8 kodiranje onda mi poslati upit u drugom formatu i dobio tih odgovora/u. Kada je baza podataka u različite postavke, onda nema problema s tim. Mi ćemo ažurirati naš kod to riješiti na odgovarajući način i rješenje će biti objavljeni ovdje.
Izgleda da smo našli rješenje za problem. Želimo testirati ga na odgovarajući način i na nije UTF-8 baze podataka, da biste izbjegli probleme s različitih kodiranja. Rješenje će biti uključeni u sljedeće izdanje. Do tada možete ostati s vBET4.9.1 ili koristiti vBET4.9.2 s Apertium onemogućen, ili korištenje vBET4.9.2 s onemogućen Apertium samo za ukrajinski (morate promijeniti konfiguraciju u datotekama).
Imajte na umu da već prekršio prijevodi neće biti popravljen automatski. Moraju se mijenjati ručno, pomoću ručnog prevođenja podrška ili uklonjena iz baze podataka.
Zadnji uredio vBET; 09-05-18 na 16:41.
Tijekom ispitivanja otkrili smo da za sobe UTF-8 baze podataka Apertium ne napraviti prijevod na sve s ruskog na ukrajinskom, samo vraća tekst s nekoliko promjena. Ovo je naša greška - pošaljemo tamo tekst u pogrešnom formatu. Ovo će biti uskoro riješen.
Zadnji uredio vBET; 10-05-18 na 09:42.
Mi već imamo rješenje za ovaj problem. Će biti uključena u sljedeće izdanje.