Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 2 od 2

Thread: Pre-Sales/Nadogradnja pitanje - je vBET još uvijek održava?

Junior Member
    Registracija
    Kolovoz 2010

Default Pre-Sales/Nadogradnja pitanje - je vBET još uvijek održava?

Pozdrav,
    Ja sam još uvijek trčanje stariju verziju vBET (na moj stariji v3.8.9 vBulletin)--i žele nadograditi web-mjesta na najnoviji staja inačici v5 i zatim nadogradite vBet trenutnu verziju (pod pretpostavkom da radi). Pitam jer ne vidim postove za dugo vremena...

Ja sam također želi nadograditi web-mjesto imati SSL omogućen i razumjeti da vBulletin 5 'SSL kompatibilna'--vBET također će raditi ako uvođenje u službu je konfiguriran za SSL?

Molim obavijestite me na ovo?

Hvala

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

vBET je rafiniran funkcionalnost i gosti rijetko prijaviti probleme, tako da je malo nove postove.
    vBET 5 je testiran na verziju vB 5.1.9. VBET 5 možete testirati na našem forumu za testiranje: Forumi - Test forum vBET 5. Samo se prijavite na račun testa.
    Trenutno su otvorena pitanja vezane uz SSL. vBET radi na rezultat prije prosljeđivanja na van, tako da je šifriranje bi trebalo imati utjecaj na rad vBET.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •