Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 13

Thread: Kako onemogućiti prijevod URL-ova

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Default Kako onemogućiti prijevod URL-ova

Bok Želim da se pokorite mojim engleski URL-ove poput vbet 2,0

Kako onemogućiti prijevod URL-ove?

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Ja stvarno trebate kupiti onesposobiti te, ja sam bio trčanje ovaj mod dugo vremena i ne želite imati na indeks 1mil URL-opet, to će se mjeseci i mjeseci. Ja bi radije zadržati stari URL struktura molim pomoć.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

vBET 3.x čini prijevodi na siguran način prema vBET 2.x znači da stari (nije prevedeno veze) samo se 301 preusmjeravati. I za Google (i druge tražilice) to znači- ne izgubiti ovu stranicu indeksiraju samo promijeniti adresu uzrok je još uvijek na istoj stranici koje se preselili u druge adresu.

Tako ćete izgubiti ništa. To je sigurno za vas.

U svakom slučaju ako i dalje želite učiniti, molimo Vas da otvorite vbenterprisetranslator_seo.php datoteku i uklanjanje (komentar) ovaj kod:
    Code:
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }
    To također može biti potrebna pronaći u Admin CP -> Proizvodi i Dodaci -> Dodaci vBET čep naimenovan Inicijalizacija za init_startup kuka i ukloniti / komentar se ovaj kod:
    Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }							
    }

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Savršeno, hvala.

Registracija
    Listopada 2009

Vi ste dobrodošli

Kao što smo pisali ovdje, a premijer vam po našem mišljenju ne trebate to i to je bolje za vaš SEO NE onemogućili prevedene URL-ova. Oni će biti bolje pozicioniran Google (više ključnih riječi u tražili jeziku), a nećete izgubiti indeksi Vaših URL-ova prije nego prijevod (jer je 301 preusmjeravati se koristi).

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Vi ste dobrodošli

Kao što smo pisali ovdje, a premijer vam po našem mišljenju ne trebate to i to je bolje za vaš SEO NE onemogućili prevedene URL-ova. Oni će biti bolje pozicioniran Google (više ključnih riječi u tražili jeziku), a nećete izgubiti indeksi Vaših URL-ova prije nego prijevod (jer je 301 preusmjeravati se koristi).
    Najveći problem imam je većina preglednika ne prikazuju ispravno u jeziku URL-ove adresnu traku preglednika, pokazuju ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, tako da ljudi povezuju mi ćemo povezati s junk URL-ova. To je loše za SEO.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Najveći problem imam je većina preglednika ne prikazuju ispravno u jeziku URL-ove adresnu traku preglednika, pokazuju ww.domain.com /% 20% 250% 900 / etc, tako da ljudi povezuju mi ćemo povezati s junk URL-ova. To je loše za SEO.
    Prije svega SEO je o kao čizme vidimo ne ljudi. Drugo - URL-ovi nisu bezvrijedne - oni su u redu. O tome što pišete je kako IE to pokazuje. Check it u Opera, Chrome, Firefox - Sve je to lijepo. Budući% zapis standard. I IE i poštuje, kada poslati zahtjev za poslužitelj, jednostavno ne pokazuju da lijepo. Ako znate neki jezik s posebnim znakovima, onda čak i možete ga provjeriti i promijeniti% zapis posebnim slovima u nekim URL - vidjet ćete da je to ista stranica.

U sažetku: linkovi su u redu.

Ipak možemo ga uzeti kao zahtjev za generiranje linkova za IE na drugi način. Čak smo već znate kako to učiniti (lekciju naučili s vB4 ).
    Zadnji uredio vBET; 25-02-10 na 20:01.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Kako mogu onemogućiti URL-ove ponovno u novoj verziji? 3.3.2

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Kako mogu onemogućiti URL-ove ponovno u novoj verziji? 3.3.2
    U ovom slučaju to je dovoljno ako se samo ne od bilo kakve izmjene za functions_vbseo_createurl.php datoteka

NAPOMENA: prijevod URLova koje daje BOLJE SEO i napravili smo VELIKA OPTIMIZACIJA na tom području u 3.3.2 smo posebno napravili algoritam promjene za ovu i dodati odgođen prijevodi za URL-ove, jer prethodno nije bilo usko grlo koje smo našli u zadnje vrijeme. Dakle, savjetujemo vam da upravo napravili punu integraciju i provjerite svoje stvarne performanse S prevedeno URL - možete biti vrlo pozitivno iznenađeni u ovom području Zatim, ako odlučite da to još uvijek nije dovoljno, uvijek ga kasnije možete onemogućiti. Provjerite - stvarno je sjajan za vaš SEO i donijet će vam više prometa (zbog boljih pozicija indeksa).

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Tako sam zadržati stare datoteke? ithought novi je nove promjene po vbseo integracije?

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •