Прывітанне Я хачу, каб мой англійская URL-адрасоў, як vbet 2,0
Як адключыць пераклад URL-ы?
Прывітанне Я хачу, каб мой англійская URL-адрасоў, як vbet 2,0
Як адключыць пераклад URL-ы?
Мне сапраўды трэба адключыць гэтыя, я быў працуе гэты мод доўгі час і не хочаце, каб індэкс 1mil URL, зноў жа, гэта зойме месяцы і месяцы. Я хацеў бы захаваць старыя структуры URL, калі ласка, дапамажыце.
vBET 3.x робіць пераклады бяспечным спосабам у адпаведнасці з vBET 2.x Гэта значыць, што старыя (не перакладаецца спасылкі) проста атрымаць 301 рэдырэкт. І для кампаніі Google (і іншыя пошукавыя сістэмы) - гэта значыць, - не губляюць гэтую праіндэксаваных старонкі проста змяніць адрас таму што гэта ўсё тая ж старонка, якая пераехала ў іншы адрас.
Дык вы нічога не губляеце. Ён бяспечны для вас.
Ва ўсякім выпадку, калі вы ўсё ж хочаце гэта зрабіць, то калі ласка, адкрыйце vbenterprisetranslator_seo.php файл і выдаліце (каментар) гэты код:
Гэта можа быць таксама неабходныя, каб знайсці ў Панэль адміністратара -> Прадукцыя & Plugins -> Plugins vBET убудова з імем Ініцыялізацыя для init_startup гака і выдаліць / каментар там гэты код:Code:function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); }
Code:if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) { function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); } }
Выдатна, дзякуй.
Сардэчна запрашаем
Як мы пісалі тут і PM Вы на наш погляд, вам не трэба гэта, і гэта лепш для вашага SEO, каб не адключаць пераклад URL-адрасоў. Тыя, будзе больш магчымасцяў па Google (некалькі ключавых слоў у пошук мовы), і вы не страціце індэксы вашых URL, перад перакладам (з 301 рэдырэкт выкарыстоўваецца).
У першую чаргу SEO-о, як боты бачу, вы не чалавек. Другі - Url не смецце - усе гэта выдатна. Тое, што вы пішаце аб ім, як IE паказвае гэта. Даведайцеся час у Opera, Chrome, Firefox - Гэта ўсё добра. Таму% пазначэнне стандарту. І IE таксама паважае яго, калі адправіць запыт на сервер, проста не паказвае гэтага прыемна. Калі вы ведаеце якога-небудзь мовы са спецыяльнымі знакамі, то Вы нават можаце праверыць і змяніць% абазначэння спецыяльных літар у некаторых URL - вы ўбачыце, што гэта жа старонцы.
У выніку: спасылка гэта нармальна.
Тым не менш мы можам прыняць яго ў якасці запыту для атрымання спасылкі для IE па-іншаму. Мы нават ужо ведаем, як гэта зрабіць (ўрок з vB4).
Апошні раз рэдагавалася vBET; 25-02-10 у 20:01.
Як адключыць URL-адрасоў зноў у новай версіі? 3.3.2
У гэтым выпадку досыць, калі вы проста не было зроблена ніякіх зьменаў, каб functions_vbseo_createurl.php файл
УВАГА: пераклад URL-адрасоў дае вам ЗНАЧНА ЛЕПШ, SEO і мы зрабілі ВЯЛІКІ Аптымізацыя у гэтай галіне ў 3.3.2 Мы спецыяльна зрабілі алгарытм змены да гэтага і дадаць затрымкі перакладаў для URL-адрасоў, так як раней было перашкода, мы выявілі зусім нядаўна. Такім чынам, мы раім вам толькі што зрабілі поўную інтэграцыю і праверыць рэальную прадукцыйнасць З пераклад URL - вы можаце быць вельмі прыемна здзіўлены ў гэтай галіне![]()
Так я захаваць стары файл? ithought новы з'явіліся новыя змены ў адпаведнасці з інтэграцыяй vbseo?