Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 8 od 8

Thread: vBET 4,0 možda i ne tako brzo

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Default vBET 4,0 možda i ne tako brzo

Bok.

Iskreno smo spremni i danas za oslobađanje vBET4.0.0 Postoji jedan, ali - to je bio testiran na vBulletin4.0.1 prije proizvodnje smo napravili brzi test pod 4.0.2 i čini se da je ukupna nered s URL-ovima (redirections i kodiranje).

Dakle, sada smo tuning vBET4.0.0 za vBulletin4.0.2 i postoji mogućnost da ćemo morati pričekati s puštanje na slobodu do vB4.0.3 - otkrivamo ozbiljan bug u vB4.0.2 koji ne dopušta nam da otpustite sada (Provođenje Canonical URL "Strogi" - ne radi za IE i Operu - vBulletin Forum - Projekti).

Možda ćemo raditi na vlastitom rješenja pokušava doći k sebi to pitanje, ako smo riješiti drugim URL-pitanja koja se pojavljuje u vB4.0.2

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Oni su fiksne 250 bugova u najnovije izdanje! Ja mogu zamisliti svoj prilično teško deveolping sveobuhvatan mod, ako oni čine možda 700-800 kod promjene tijekom prvih 4-5 mjeseci životni ciklus vBulletin 4. Moja strategija je da ne dira vBulletin 4 za nekoliko mjeseci ionako.

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by krisp View Post
    Oni su fiksne 250 bugova u najnovije izdanje! Ja mogu zamisliti svoj prilično teško deveolping sveobuhvatan mod, ako oni čine možda 700-800 kod promjene tijekom prvih 4-5 mjeseci životni ciklus vBulletin 4. Moja strategija je da ne dira vBulletin 4 za nekoliko mjeseci ionako.
    Ja potpuno suglasni.

Namjera mi je stick sa 3,8 za dugo vremena još.

vB 4 u biti nikada neće biti zlato se smatra da je proizvod koji je prije nadogradnje (3,8) i kako sve ove nove greške naknadno utječu na druge zadane značajke vB kada se čak nisu niti dotakla, tako da mislim nema promjena u kod.

Nema win situacija, tako da je sve o 3,8.

Registracija
    Listopada 2009

Da, to je bol nudi softver, ovisno o nešto nije jako stabilan u kodu ...

U svakom slučaju - nakon nekoliko dana testova i pronalaženja i ispravljanja nekoliko problema, kao i pronalaženja nekoliko problema koje vB tim mora ispraviti kao vB bug mislimo da smo spremni za BETA izdanje. Neće biti moguće izaći iz BETA faze sve dok vB4 neće biti GOLD, ali većina stvari ide dobro i mnogi ljudi čekaju vBET4.0 Tako da mislim da smo spremni za to koliko god možemo biti u ovoj situaciji

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Text automatically translated from: Hebrew to: Croatian
    Translated text
    Iako smo svi žele srdačna sustav VB4, strpljivo čekati dok se ne bih popraviti da će ispravno raditi .... Trenutak duže nego VB4 ne bih predložiti da se presele još.
    Bio sam u krivu sam nadograditi moje sustava do 4
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by dacho View Post
    Text automatically translated from: Hebrew to: Croatian
    Translated text
    Iako smo svi žele srdačna sustav VB4, strpljivo čekati dok se ne bih popraviti da će ispravno raditi .... Trenutak duže nego VB4 ne bih predložiti da se presele još.
    Bio sam u krivu sam nadograditi moje sustava do 4
    Original text
    Da - Pretpostavljam da nije sve voli vBulletin 4 Ali još uvijek imamo klijente koji žele vBET za vBulletin 4 pa ga dajemo

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Default Brzo rastu, gorivo

Text automatically translated from: Chinese to: Croatian
    Translated text
    Brzo rastu, gorivo, nadajući se da će se pojedinosti o SEO
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by shikeren View Post
    Text automatically translated from: Chinese to: Croatian
    Translated text
    Brzo rastu, gorivo, nadajući se da će se pojedinosti o SEO
    Original text
    Nimalo Imajte na umu da ne radimo od nule - već imamo radni, dobro testirani kod koji smo upravo morali integrirati s novom verzijom vB-a

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •