Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 7 od 8 FirstPrvi ... 5678 ZadnjiLast
Rezultati 61 na 70 od 73

Thread: Generator Sitemapa integracije

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2011

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Sjajno je što već imaš odgovor. Imajte na umu da razmišljamo o dodavanju podrške u integraciji karte web-mjesta za generiranje URL-ova s već prevedenim vezama (sada se dodaje samo jezični kôd). Imamo ideju kako to učiniti bez ubijanja performansi. Trebat će odvojiti predmemoriju za naslove u vBET-u i generirat će vezu za prevođenje samo za one koji su već predmemorirani. Na taj način neće ubiti performanse podnošenjem tisuća zahtjeva za prijevod. Ne možemo reći kada će točno biti podržan. U ovom trenutku najveći prioritet je podržati druge usluge prevođenja koje smo već implementirali, još uvijek neke sitnice moraju biti zatvorene prije nego što ih objavimo. Nakon toga ćemo provjeriti otvoreni popis zahtjeva za značajke i postaviti prioritete za druge zadatke
    Imate li ideju kada će biti dovršen?

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

halo,
    vBET je već na odmoru - odgovorit će nakon toga

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2011

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    halo,
    vBET je već na odmoru - odgovorit će nakon toga
    To nije dobro!

Upravo sam kupio licencu za naknadu za brendiranje vBET koristeći novac putem zapisnika putem Western Uniona. Kada će se vratiti kako bih mogao preuzeti vBET? Nestrpljiv sam za instalaciju.

Registracija
    Svibanj 2010

možete preuzeti vBET NOW****** posjetite ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2011

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    možete preuzeti vBET NOW****** posjetite ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    Preuzimanja
    Žao nam je, ali vi ne kupiti bilo dozvole za vBET3.x/4.x još. Molimo otiđite na naše kupiti dionice i kupiti licencu da bi mogli preuzeti.
    Ako ste upravo kupili licencu molimo Vas da pričekate dok će podaci biti ažurirani u našem sustavu.

U slučaju bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas.

^ ^ ^ Ja sam ga kupiti. Je li on nije dobio novac, ali?

Registracija
    Svibanj 2010

Jeste li ga kupiti od ovog računa (Oktavijan korisnik)? molimo vas pošaljite mi svoj broj računa PM

Junior Member
    Registracija
    Lipnja 2011

Da sam ga kupio iz Oktavijan i ja ću vam poslati MTCN.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok. Ja sam natrag s odmora. U ovom trenutku nemamo relase dan za ovu značajku. Mi još uvijek moramo provesti podršku za druge tranlsation motora za vBET3.x (sada samo vBET4.x podržava). Dakle, nakon toga ćemo napraviti planove za druge mogućnosti

O uplatu - vidi ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9147

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Žao nam je ako je to potpuni noob pitanje, ali u ovom dijelu integrirati kod vas Postano:

Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    ako je moj forum je u različitim imenik, kao i moje je. To je u 'forumima ", trebam promijeniti to:

Code:
    require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    Dakle, dodajte / foruma ispred / uključuje?

Zahvaljujući.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Taurus View Post
    Žao nam je ako je to potpuni noob pitanje, ali u ovom dijelu integrirati kod vas Postano:

Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    ako je moj forum je u različitim imenik, kao i moje je. To je u 'forumima ", trebam promijeniti to:

Code:
    require_once(DIR. '/forums/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    Dakle, dodajte / foruma ispred / uključuje?

Zahvaljujući.

Ne bi trebao biti u redu jer DIR već treba uključivati svoj put na forum katalog. Dakle, molimo Vas da koristite prvi kao što je to.

Stranica 7 od 8 FirstPrvi ... 5678 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •