Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: PhotoPost Pro

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Default PhotoPost Pro

To sukoba s PhotoPost Pro. kad ljudi imaju odaberite prijevod PhotoPost daje 404 pogreške i one koji koriste vbseo linkove koji put za PP promjene / hr / galerija, itd.

čak wghen dodam ignorirati URL / albuma
    Zadnji uredio tsak76; 15-02-10 na 13:46.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Nismo napravili još pitanja integracije u za PhotoPost Pro i ne znamo detalje o tome kako se to radi.

Ako možete eksperimentirati neko vrijeme i provjeriti to će raditi s veze s 'jezik' parametar. Ako da, to znači da vam je potrebna dodatna .htaccess datoteka u photopost direktoriju za podršku SEO prijevodnim vezama. Pišite nam o rezultatima

O ignoriranje - ti je napisao da veze na PhotoPost su / Galerija, Ali blokiran / Albuma - To je pitanje. Blok odgovarajući link i PhotoPost neće biti preveden na sve.

Junior Member
    Registracija
    Ožujka 2010

Ja sam također zainteresiran za rješenje za PhotoPost ... ja ga na moje stranice pedicabforum / .com

Molimo Vas da podijelite, ako ste našli rješenje ....

Tx

Registracija
    Listopada 2009

Dakle, u ovom trenutku možete postaviti da ne podržava prijevode na sve za PhotoPost Pro.

Ako molim PM me može pristupiti pojedinosti na bilo koji forum (može se testirati forum) koji su instalirani PhotoPost Pro i vBET nego što ja mogu vidjeti kako to radi, a možda i shvatiti način kako da ga podržavaju. Dokle god su stranice generirana by PhotoPost Pro generira vBulletin to bi trebalo biti način kako bi podržao prijevod. Baš kao što smo ga podržavaju za naše stranice izvan foruma katalog.

Registracija
    Listopada 2009

Integracija s Foto Post Pro je podržan sada To je stvarno ranije, ali mi ga je napisao u drugom mjestu pa samo štapić da stvarni umu ovdje. Za upute molimo pogledajte ovdje:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •