Uzimajući to na svim mojim stranicama. Trčanje najnoviju verziju.
Upozorenje: Invalid argument dobivate za foreach () in / home / site / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php na liniji 734
Uzimajući to na svim mojim stranicama. Trčanje najnoviju verziju.
Upozorenje: Invalid argument dobivate za foreach () in / home / site / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php na liniji 734
Molim te, daj mi link na pitanju. Molim vas pošaljite mi pm korisničke podatke da Admin CP i FTP. Ja ću provjeriti što se tamo događa
Nemam pristup FTP-a.
Quick fix za ovo pitanje:
- Otvori datoteku uključuje / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
- Find:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- Ga zamijeniti na:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
Ovaj brz popravak će biti dodan u sljedećem izdanju.
hvala, da je radio.
Ja nadograđen je na najnoviju verziju vBET. Morao sam se ponovno prijaviti to popraviti, no to se sada prikazuje na svim stranicama gosta bez obzira.
Ja ne vidim problem na Vašoj web stranici.
Najnovija verzija je vBET 4.7.2. Vaša verzija je 4.7.1. Jeste li učinili unazaditi?
Da, umanjila sam nakon što sam vidio ovo, ali izgleda kao da se to događa u 4.7.1, kao dobro. To se događa samo kada su na raspolaganju nema prijevoda usluga (Google je označen kao dostupan u mom slučaju, ali nemam API ključ unijeli za njih). Kada se to dogodi, niti se isto tako ne prevode.
Ako nemate ključnu Google onda bi trebao biti automatski onemogućen. Možete ručno isključiti u Google VBET -> AdminCP -> dostupnost usluga prevođenja. Molimo vas javite mi ako Google automatski uključiti u VBET -> AdminCP -> dostupnost usluga prevođenja.
Molimo vas javite mi ako se to rješava pitanja.