Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: Zanemari URL ne radi

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default Zanemari URL ne radi

Ranije smo učinili priručnik workaround to škripac ovaj problem, međutim, sada, opet je to dokazuje da se problem.

Imam forum koji djeluje kao poveznica i izravno ukazuje na mysite.com / lensreviews.

Dodao sam "lensreviews 'za ignorirati URL mogućnost, međutim, svaki put kada korisnik s prijevodom hitova koji link, to ide na mysite.com / foruma / lang / lensreviews

Bilo savjet? Možete testirati ovu kao gost na moj forum kuće.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Update: ovo se događa samo za prijavljene suradnike s jezikom postavljen u svojim profilima. Pokušajte se prijaviti kao *********
    Zadnji uredio vBET; 15-02-10 na 12:39. Razlog: Uklonjeno pristup pojedinosti

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ja sam samo ide tamo. Također molimo za vlastitu sigurnost ne šaljite u javnom bilo pristupa pojedinosti. Molimo, pošaljite one PM. Ja sam mijenja svoj post ukloniti tih podataka.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Otišao sam tamo i prijavljeni na test računa. Je preusmjeren na njemačkom prijevodu (pretpostavljam da je test korisnik je postavio njemački zadani jezik). Prvo sam otvorio izvor HTML i pronaći sve "lensreviews 'tamo - svi linkovi su u redu (tako bez jezika). Tada sam provjeriti jedan od onih klikom, a također je radio dobro - odredišna stranica nije bio preveden.

Molimo da provjerite. Ako se problem i dalje postoji molimo da nam daju način da se to reproducira. One opisane ovdje ne radi.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Pa, ovo je dobra vijest za mene! Nekoliko članova opisali ovo pitanje, a ja sam bio u mogućnosti da ga reproducirati ranije, ali to ne događa više za mene bilo. Možda je to zato što sam promijenio 'lensreviews' u '/ lensreviews "u URL-ignorirati mogućnost nedavno. Hvala!

Također hvala za uklanjanje test detalje pristupa računu

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •