Prevedeno URL prvo treba naći u bazi podataka cache. Zastave su prevedene kad je već prevedena adresu u bazu podataka cache.
Prevedeno URL prvo treba naći u bazi podataka cache. Zastave su prevedene kad je već prevedena adresu u bazu podataka cache.
Ok - tako što će spriječiti prevedene URL od toga da bude u cache baze podataka? Na primjer sam posted gore URL-ih su prevedeni, ali zastava linkovi nisu, pa to znači da oni nisu u cache baze podataka?
Nemamo mogućnost dodavanja za baze podataka cachea samo prevedene url - cache memorije je uključen ili ne. Mi ne podržavaju tu razliku. Ako URL je prevedena i neće biti prevedena zastava onda URL nije u cache baze podataka.
Dakle, pod pretpostavkom: da se radi samo za goste, uz zakašnjelih zahtjeva za prijevodu - za izvođenje razloga. Više informacija: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post13517
Ok - ja sam učinio sve što je naglašeno u FAQ, kao što je prethodno navedeno, ali zastava URL nisu prevedeni.
OK, testirao sam ovo pitanje.
Problem je u tome što vaš kuka parse_templates se aktivira prebrzo. Molimo, ažurirate VB.
... Ili misliš ažurirati izvrši "Izradi zastave", koji se koristi parse_templates kuka?