Samo kako bi bili sigurni da će vam ova addons raditi s CloudFlare u slučaju da je glavni uzrok za tekst nestane?
Samo kako bi bili sigurni da će vam ova addons raditi s CloudFlare u slučaju da je glavni uzrok za tekst nestane?
Ako vam se čini da je problem CloudFlare, onda samo ga isključiti za trenutak i provjeriti rezultate. Ako se ništa ne promijeni s invaliditetom CloudFlare onda ne postoji sukob uopće.
Imajte na umu da vBulletin ima tisuće dodataka. Mi nismo u stanju provjeriti niti uvjeriti da vBET će raditi sa svima onima u svim verzijama - to je naprosto nemoguće, budući razvoj tih dodataka je izvan našeg dosega. Ipak vBET koristi sve mehanizme vBulletin tako da većina dodataka ne trebate bilo koracima integracije. vBET će surađivati s većinom dodataka nije ni primijetila da oni postoje, jer smo prevođenja krajnji rezultat.
Molimo napravio provjeru i dati nam rezultate.
ja pokušati onemogućiti CloudFlare za kao dva tri sata i nije se činilo da rade na mojoj strani
to je ok, ja tražiti za usluge instalacije pls pm me korak zahvaljujem
Molimo riješiti prvi broj vanjskih priključaka na vašem poslužitelju (http://www.vbenterprisetranslator.co...disappear.html) i kasnije testirati kompatibilnost vBET oblaka.