Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 12 od 12

Thread: više mysql procesi

Junior Member
    Registracija
    Travanj 2012

ok jer nema povrata, dat ću mu još ladicu.

kako napraviti zastavu veća u mom mjestu?

Možete li provjeriti moju stranicu www.worldwide-invest.org , Nakon svih plaćanja kad sam ladicu bilo koji jezik mogu dobiti praznu stranicu, a moj novac postavljena na 0..

Također koliko ja morati platiti za svaku stranicu u mom mjestu po jeziku? s Microsoftom prijevod?
    Microsoft prevesti dati 2 milijuna besplatni mjesečni, ali može i više od jednog računa tako da svaki račun imati 2M sam ladicu da ručno i to rade, pa ako ja mogu dodati da će automatski biti lijepo ne toliko samo 4-5 računa plus moja plaćeni servis će nositi moje stranice.

Imam pravi problem s blagajnik i VB podrška kažu da je od proizvoda i kažeš da je VB, Za mene će to biti vrlo iskren s vama, ako ste mi pomoći da se popraviti, svakih 4-5 dana moja stranica server će biti ubio iz VB gotovini.

Unaprijed hvala
    Zadnji uredio majjed2008; 22-10-12 na 12:24.

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Imajte jedan problem po jedna nit.
    Možete li provjeriti moju stranicu Diljem svijeta Invest - Forex Forum - World Wide Invest , Nakon svih plaćanja kad sam ladicu bilo koji jezik mogu dobiti praznu stranicu, a moj novac postavljena na 0..
    Molimo PM me korisničke podatke da Admin CP, FTP. Ja ću provjeriti što se tamo događa

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •