Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 2 od 2

Thread: Izgubio sam se lol

Navojni Pogledaj

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default Izgubio sam se lol

Ja purtchased vbet godinama prije, ali su ga prestali koristiti iz bilo kojeg razloga ne mogu sjetiti. Sam odlučio obnoviti svoju licencu i instalirati ga ponovno samo da otkrijete da sve se mijenja, a nisam siguran da sam ga pravilno instaliran. Ostavio sam sve zadane postavke za Microsoft prijevodu kao što sam vam sada postoje pristojbe za neke, a ja sam uzimajući nema traanslations bez obzira na zastavu kliknem. Ima li još nešto što trebam učiniti? Ja sam bio u potrazi, ali nalaz je teško pronaći informacije sam poslije

Moj forum je Digiscrap Forum

Hvala unaprijed
    Visa

* Urediti, dobio sam prijevode na posao nakon pronalaženje post koji je pomogao, to nije prevodio postove kada sam napraviti test mjesto, iako tako više u potrazi za mene, osim ako je netko zgodan pomoći

n / m sam deinstalira to i još 30 $ dolara niz drenažu. Upute su siromašni na najbolji i posljednji slame je zaključilo da mnoge dodatne grupe je dodao koji bi napravio puno više posla za mene s dozvolama photopost instalacije. Na kraju sam odlučio da nije vrijedno gnjavaže, žao mi je
    Zadnji uredio Lissa; 01-07-12 na 09:02.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •