Јас purtchased vbet векови наназад, но престана да го користи за било која причина не можам да се сетам. Решив да се обнови мојата лиценца и да ја инсталирате повторно само да се најде дека сè се менува и Јас не сум сигурен дека го имаат инсталирано правилно. Јас го напуштиле сите стандардните поставувања за Microsoft превод, како да најдам сега постојат такси за некои, и јас сум добивање нема traanslations без оглед на она знаме ќе кликнете. Дали има нешто друго што треба да направите? Јас сум бил во потрага, но изнаоѓање е тешко да ги најдете информациите што јас сум по
Мојот форум е Digiscrap форум
Thanx однапред
Lissa
* Уредувате, добив преводи на работа по наоѓање на еден пост што помогна, тоа не е преведување мислења кога ќе направам тест пост иако така повеќе пребарувањето за мене освен ако некој не е корисна за да им помогне
n / m сум деинсталиран овој и друг 30 $ долари одредување на мозоци. Инструкциите се сиромашни на најдобрите и последната капка беше утврди дека многу дополнителни групи и биле додадени кој би го направиле многу повеќе работа за мене со photopost инсталација дозволи. На крајот решив тоа не е вредно за да се расправаме, жалам