Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 2 на 2

Тема: Јас сум изгубил lol

Навој видите

Претходниот Пост Previous Post   Next Post Следниот Пост
    Помлад Член
    Зачленет
    Ноември 2009
    Мислења
    8

Default Јас сум изгубил lol

Јас purtchased vbet векови наназад, но престана да го користи за било која причина не можам да се сетам. Решив да се обнови мојата лиценца и да ја инсталирате повторно само да се најде дека сè се менува и Јас не сум сигурен дека го имаат инсталирано правилно. Јас го напуштиле сите стандардните поставувања за Microsoft превод, како да најдам сега постојат такси за некои, и јас сум добивање нема traanslations без оглед на она знаме ќе кликнете. Дали има нешто друго што треба да направите? Јас сум бил во потрага, но изнаоѓање е тешко да ги најдете информациите што јас сум по

Мојот форум е Digiscrap форум

Thanx однапред
    Lissa

* Уредувате, добив преводи на работа по наоѓање на еден пост што помогна, тоа не е преведување мислења кога ќе направам тест пост иако така повеќе пребарувањето за мене освен ако некој не е корисна за да им помогне

n / m сум деинсталиран овој и друг 30 $ долари одредување на мозоци. Инструкциите се сиромашни на најдобрите и последната капка беше утврди дека многу дополнителни групи и биле додадени кој би го направиле многу повеќе работа за мене со photopost инсталација дозволи. На крајот решив тоа не е вредно за да се расправаме, жалам
    Последен пат изменето од Lissa; 01-07-12 на 09:02.

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •