Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 8 od 8

Thread: branding besplatno?

Član
    Registracija
    Lipnja 2010

Default branding besplatno?

Text automatically translated from: English to: Croatian
    Translated text
    Bok, ja kupio branding besplatno, ali vbet nije.

Molim Vas, pošaljite mi nove upute kako ukloniti, starih doenst rad ...
    Original text

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok
    Možete li molimo opišite Vaš problem malo više specyfic, ja ne mogu u potpunosti razumjeti

Član
    Registracija
    Lipnja 2010

???? Zašto ne razumiješ? Kao što sam rekao sam kupila marke slobodan Kopiraj od vBet, ali nije! To pokazuje "Zahvaljujući vBET 3.5.4 vas mogu uživati automatsko prevođenje" -> WoW Forum | WoW Fairplay Bot Forum Želim ga ukloniti!
    Zadnji uredio vBET; 14-04-12 na 10:56. Razlog: BBCode ispravak

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Rekli ste
    Molim Vas, pošaljite mi nove upute kako ukloniti, starih doenst rad ...
    Trenutno vBET ima različite verzije za brandingfree, pa molim te, reci mi, ako ste sigurni da ste preuzeli točan?

Član
    Registracija
    Lipnja 2010

Ja ne razumijem.

Molimo pogledajte na moj račun.

Kupio sam vBET s branding besplatno.

Ja preuzeli i instalirali "vBET354BF.zip", ali naš forum NIJE branding besplatno, Kako mogu ukloniti oglasnoj Copyright?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok. Budite ljubazni - stvarno ne postoji razlog da vrištim. Znam da je Radek vas nisam razumio u prvom trenutku, ali kada ste pročitali vaš prvi post možete saznati da nije bilo previše jasno što želiš ukloniti? - VBET, branding ... ja razumio, ali Još uvijek nije posve jasno i Radek jednostavno vas pitali što točno misliš.

Nakon što vam je on obavijestio u pristojan način, da postoji drugi paket za branding besplatno i jednostavno možete samo preuzeti i instalirati ga ponovno. On je imao informaciju prije od vas da ste ga već učinio.

Dakle, molim vas - bez vrištanje Da - vidimo da imate branding besplatno Naše osoblje je tu informaciju u prilogu svaki svoj post. Samo ću provjeriti na našoj FTP ne BF paket je u redu, ili postoji neki bug u njoj. Ja ću vam dati rješenje u nekoliko minuta nakon što ga provjere

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok
    Doista postoji bug u BF release - molimo da ga ponovno preuzeti i prenijeti nove datoteke na vašem poslužitelju.

Žao mi je za svoju nevolju. Molimo potvrdite znači problem je riješen.

Član
    Registracija
    Lipnja 2010

Dont get me krivo shvatiti, ja ne vrište, ja samo želim dati do znanja što želim ... njegov radni sada, potrebno je samo pet dana :-/

Ipak hvala!

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •