Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 6 od 6

Thread: Prijevod URL adresa ...

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Default Prijevod URL adresa ...

Text automatically translated from: Polish to: Croatian
    Translated text
    Opet, čudno što se dogoditi da mi u Google. Prije toga, naredba stranica: ... Imao sam 150.000 rezultata, a sada odjednom 24.600.
    I tako pretpostavljam da je to prevoditelj bi, posebice, prevedeno URL adrese.
    Ja temelje svoje sumnje u činjenicu da su zastave skrivene linkove na teme, ali ne u obliku kao što je na primjer, imam temu:
    ... /lutrija-liga-PES-2010-PC-23209.html
    vode pod zastavom ukazuje na temu:
    ... /hr/.../lutrija-liga-PES-2010-PC-23209.html
    i to stvarno u pitanju različite adrese:
    ... /hr/.../slučajan-liga-PES-2010-PC-23209.html

Nasumično browsed rezultate na Googleu i ne postoji doslovno ni forum temu na drugom jeziku. Ovi forumi, oznake, stranice vbcmps, ali ne i temu. Normalno tragedija.

Možete li, donesite mi to - možda - krivi razlog?
    ili
    Mogu li onemogućiti prijevod URL adresu, ili - što bi bilo puno bolje - tako reći da su zastave iste adrese koje se nalaze na stranici.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Translated text
    Pozdrav. Takvi skokovi se javljaju u indeksiranje u Google - pogotovo kada Google promijenio algoritam, ili osvježiti svoje indekse. Često se brzo vratiti ostalih indeksa.

Pošalji linkove, ne postoji ništa za napraviti sa to, jer kada počnete da se ne veze ne prevode, a završiti na prevedene vBET radi 301 preusmjeravati koji jasno navodi da je site trajno je preusmjeren. Osim toga, kao preusmjeravanje je samo kada promijenite prijevod, budući da je već u temi (linkovi nisu prevedena na sve jezike za izvedbu razloga). Ako promijenite prikaz prijevoda na forumu, povezuje već prevedene.

Međutim, sada svibanj zapravo biti razlog zbog kojeg Google može radije ne preveden indeksiranih stranica - ako koristite vBSEO i pretvorio ga kanonski link uzrok. Uz ovu konfiguraciju vBSEO zaglavlje dodaje link rekavši da pravi adresa je adresa bez toga jezika. A ako ste ga uključili stranici Google prevedena će biti tretirani kao nešto što bi trebao biti na drugu adresu - adresu koja je već indeksirana izravno tamo.
    Problem s kanonskim poveznicu koja vas dodati vBSEO već prijavljen i riješen - bit će uključeni u vBET 3.3.0 Do tada ga možete isključiti vBSEO kanonskog veze, ili samo čekati
    To potvrđuje tezu da vBSEO ne dodati na odabranim Canonical URL oznake - jer su indeksirane.
    Original text
    Zadnji uredio vBET; 08-01-10 na 12:24.

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Translated text
    Hvala, ali nekako ovaj odgovor me ne zadovoljava.

Im 'koristeći vBSEO, ali sam imao i imam s invaliditetom Canonical URL, ali prevedene stranice su indeksirane na tragičan način, da ne kažem da oni nisu indeksirane na sve.

Nakon 1,5 m, cca rad vBET 3,2 i 1 / 2 godine na vBET 2.x na upit
    "Site: http://..../en/" Google vraća rezultate: Stranice 1 - 10 od približno 114 !
    "Site: http://..../zh-CN/" Google vraća rezultate: Stranice 1 - 10 od približno 158 !

od čega 2 / 3 je dio vbcmps ... dan na forumu je ~ 50 nove teme.

Ja ne mislim tako da bi trebao raditi vBET, jer kad takav postupak "dobili više prometa, korisnika i prihodi od AdSense!" Možete kretati između bajke.
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Translated text
    Dodatni promet nije bajka samo činjenica. Pogledajte ovdje:
    vBulletin.org Forum - View Single Post - BB Enterprise Prevoditelj

I ovdje:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET neće indeksirati stranice. Nema softvera na forumu neće indeksirati stranice. Stranice puzati samo roboti koji su izvan vaše infrastrukture.

Roboti mogu dati savjete poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 preusmjeravanja ili kanonski vezu.

Ja razumijem da ***** kanonski vezu, a vi bili s invaliditetom. Unesite URL za forum i sadržaj datoteke robots.txt
    Original text
    Zadnji uredio vBET; 09-01-10 na 05:52.

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Translated text
    Dodatni promet nije bajka samo činjenica. Pogledajte ovdje:
    vBulletin.org Forum - View Single Post - BB Enterprise Prevoditelj

I ovdje:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET neće indeksirati stranice. Nema softvera na forumu neće indeksirati stranice. Stranice puzati samo roboti koji su izvan vaše infrastrukture.

Roboti mogu dati savjete poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 preusmjeravanja ili kanonski vezu.

Ja razumijem da ***** kanonski vezu, a vi bili s invaliditetom. Unesite URL za forum i sadržaj datoteke robots.txt
    Original text
    Translated text
    Hvala vam što ste - kao i obično kratak - odgovor, pitao sam za smjernice o tome što moj problem ...

Srećom, on već ima razrađen s ovim problemom. Riješen.

ps.
    Web stranica adrese vjerojatno trebao znati, ako je samo zbog činjenice da je licencu i adresu stranice je dodijeljen na moj nick na ovom forumu
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Translated text
    Pozdrav. Moja namjera je nikada nije lakonski uprave informacije. Ako je tako, vi ste primili oprost. Namjera uprave je jasan i transparentan informacije. Pigmentacija može prikriti istu izjavu.

U stvari - naš sustav ima poruku forum na adresi povezane s licencom. Sljedeći put se zaglądnę

Drago mi je što ste pronašli rješenje - ako ga možete podijeliti s drugima, ako bilo tko drugi nije imao sličnih problema?
    Original text

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •