Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 19 od 19

Thread: Ništa ne radi.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok
    Djeluje kao što je ovaj. vBET je chcecking ako ponuđač je dostupan i skup je uključena ili isključena. Također bi to moglo djelovati kao, tj.:
    Možete postaviti kvote za 2M znakova po danu
    Vi ste koristiti 1 999 995 znakova. A 5 znakova je enaught učiniti test tako vBET će omogućiti davatelju, ali nije enaught prevesti rečenicu tako vBET obilježit će davatelju dissable ponovno.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Ne. Ne može biti. Ja mogu vidjeti što mi je granica i koliko se koristi na moj Google API stranici. Tu je samo 26% koristi, a na ploči vbet kontrole, Googleov soba postavljen na br.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Ja sam uzimajući iznimno frustriran sa to sada. Trebam neki odgovarajuću potporu ovdje molimo. Gdje je Michal?

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Ja mogu provjeriti logove ako PM korisničke podatke na forum ftp i onda ću saznati zašto vBET se onemogućiti Google API v2

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Ja mogu provjeriti logove ako PM korisničke podatke na forum ftp i onda ću saznati zašto vBET se onemogućiti Google API v2
    Hvala, poslao PM s pojedinostima prijave.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Predsjednik primio, ali pročitajte PM - neki problem autorizacije, ja sam ga descibed u PM

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Odgovorio sam tvoj PM.

No, moram reći, to je potpuno smiješno! Ja vbet su trčanje za 7 dana s plaćenom API od google, a moj račun je već više od 400 dolara! Vi dečki stvarno trebate neke druge načine ovdje, jer nitko neće koristiti vbet s cijenama kao što je ovaj. (I znam da to nije vbet krivnja za ove cijene, ali to će učiniti ovaj proizvod zastario!) Ili morate reći mene kako ja mogu dobiti ovu cijenu dolje u potpunosti, bez gubitka funkcije vbet je trebao ispuniti. Imam 2 vbet licence. Ali ću ga prestati koristiti ako sutra ne dobiju odgovarajuću potporu sada ovdje. Hvala Vam.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

U ovom trenutku provode rješenje. Prevedeni tekst će se uređivati ručno, bu korisnik (a) - i mi smo u potrazi za novim slobodan prijevod API-a.

O geting cijena dolje, pročitajte ovaj mjesto

EDIT
    Još uvijek se ne mogu prijaviti
    Zadnji uredio r.dziadusz; 06-02-12 na 21:53.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bez odgovora, ja obilježit će se riješiti ako i dalje imate pitanja molimo pišite, ja obilježit će se ponovno otvoriti

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •