Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 19

Thread: Ništa ne radi.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Question Ništa ne radi.

Dečki ja stvarno potreba neki pomoć ovdje. Sada smo dobili Google VS2 plaća API ključ, još jednom, nakon što je kao jedna minuta nitko od prevoditelja usluge dostupne. Trčanje Google testu mi daje ovo:

Počevši prijevod test za Google API v2
    Rezultat: {"pogreška": {"pogreške": [{"domene": "usageLimits", "razlog": "dailyLimitExceeded", "poruke": "dnevni limit prekoračeni"}], "kod": 403, " poruka ":" dnevni limit prekoračeni "}}
    Test pogreška:
    Priključak vrijeme (ms): 118,327148438

Drugim riječima, čak i uz plaćeni Google API vbet ne radi ništa za mene više. Kako mogu dobiti to raditi ponovno?

Zahvaljujući.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Bik kojim granicama ste postavili u https://code.google.com/apis/console/?pli=1~~HEAD=pobj brojem projekta: YOURPROJECTNUMBER Šalje kvota?

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Bik kojim granicama ste postavili u https://code.google.com/apis/console/?pli=1~~HEAD=pobj brojem projekta: YOURPROJECTNUMBER Šalje kvota?
    Nisam siguran, moram provjeriti, što vam predlažemo sam stavio tamo? Hvala na pomoći!

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Pa to je bio postavljen na 2 000 000 znakova dan, sada ga podigao na 4 000 000 dana. Ovo je moj google Test sada:

Počevši prijevod test za Google API v2
    Rezultat: {"podaci": {"prijevodi": [{"translatedText": "Halo", "detectedSourceLanguage": "PL"}]}}
    Test pogreška:
    Priključak vrijeme (ms): 75,1730957031

Ipak, na vbet na upravljačkoj ploči Google dostupnost samo ostaje na br.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Jeste li pokušao ručno pokrenuti cron (predviđeni zadatak) kako biste ažurirali to?, Po mom iskustvu i koristi oko 1M znakova u sat vremena!

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Jeste li pokušao ručno pokrenuti cron (predviđeni zadatak) kako biste ažurirali to?, Po mom iskustvu i koristi oko 1M znakova u sat vremena!
    Žao nam je drug, izgubili ste mi, koji Najava za što?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

u Admincp> raspored zadaća theres cron posao (na rasporedu zadatak) kako bi se testirao usluga, vaš test koji ste dali su pokazali da google bio dostupan nakon upping granicu, ali to nije odraz odmah u admincp jer cron posao nije imao pokrenuti ga ažurirati

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok
    Kao što vidim ne postoji pogreška. vBET automatski provjerava vašu dostupnost na svakih 10 minuta. Ako želite, možete ga pokrenuti ručno
    admincp -> Scheduled Tasks -> BB Enterprise Prevoditelj (Pružatelji Dostupnost) -> raditi sada

Ali i kada ste provjerili ograničenja već se može doći. Google API v2 Test ne pokazuje nikakve greške.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Da, i ja se toga, ali zašto to pokazuje da Google nije dostupna ako je u stvarnosti je dostupan?

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Ovo je stvarno uzimajući frustriran. Čak i kad limit nije postignut, Googleov soba čuva ide na i off. I s vremena na vrijeme se ne prevodi. Mogu li molim dobiti neki pomoć ovdje!

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •