Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast
Rezultati 11 na 20 od 26

Thread: Ljudi koji posjetite moj web prvo pitao pitanje na ruskom?

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Ja prijaviti / logouat, pregledavati neke postove i nisam vidio bilo pop-up. Možete li molimo opišite mi korak po korak što učiniti vidjeti pop-up prozor?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Mislim da ćete morati očistiti kolačiće sada, ali kada je bio prijavljen za mene (i ja sam vidio nekoliko puta mene) ja odjavio kliknuli vezu za povratak na stranicu sam zadnji gleda i kutija popped up i stranica neće ispravno učitati dok jedan od gumba je kliknuo, ja sam ga doživio u IE9 korisnik koji ga izvijestio je koristio Firefox

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Dobro ću ga testirati u tim preglednicima

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Još nema pop-up. Molim Vas, dajte mi točan "što učiniti" popis, kada se prikazuje na vas. Točan url, točan prijevod (ako je potrebno), kada (u kojoj nit) na logout, u kojoj pokušavaju prijaviti - sve se može bitno

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Koraci sam ti dao je, kako se to dogodi, ja ne mogu ga ponovno opet, uspio sam ga ponovno jednom nakon objavljivanja problem ovdje, ali ne može ponovno, korisnik nije dati URL osim onoga što je preusmjeren Справка по Microsoft Office - программирование Microsoft Office обсуждения - Excel VBA-программирование - доступа i kad se to dogodilo za njega sam jako puno sumnju da sam uspio pokupiti točan nit je učinio da se preusmjeri poruku.

EDIT: on je samo mi je rekao da on nije bio zabilježen u, on je jednostavno ušao Site URL u svom pregledniku kako bi ga se tamo i pop-up pojavio!

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Znam da je ovo pitanje za vas, ali sada je teško pretpostaviti što bi ga couse. Mogao molimo pitati ga što mu je korisnik jezik s?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Dao sam vam sve ove informacije na početku nit, on nije imao forum posting jezik kao on nije bio prijavljen, njegov preglednik postavljen na engleski, a on je Indijka koja živi u New Dehli ******

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Ok hvala. Ja ću to provjeriti opet, ali kao što sam rekao, teško je pogoditi što to coused, vBET-Michal je ovaj tjedan, ali nakon što se vratio ćemo razgovarati o tom pitanju. Ako dobijete bilo kakve dodatne informacije o greške javite mi.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Ok, ali ja ga imao stalno dobar prije nekoliko tjedana, a zatim je nestao kada sam učinio nadogradnju, ali sada se čini da je to još uvijek može biti iskusni, ja samo mogu onemogućiti ruski jezik kao ja se ne mogu osloniti na pitanje NE bude prisutan i kad je moj Alexa rang je otišao od 79.000 do više od 300.000 onda je ozbiljna, moja ljestvica se počinju vraćati se, ali kao što sam rekao ja licemjerje iskoristiti priliku pa ću ga onemogućiti.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Iako ne možemo provjeriti ovaj pop iz unutrašnjosti postoji jedna explenation zašto se pojavljuje u ruski (to onemogućiti kompletno, kao što sam rekao u prethodnom postu, učiniti: admincp -> vbet > misc -> Preusmjeravanje na jezik korisnika : Disabled):
    -Nakon logout - korisnik nema svoje postavke - on je tretira kao gost, pop čitati kolačiće s postavkama preglednika

Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •