Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 18

Thread: Pisanje u različitim jezicima

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Default Pisanje u različitim jezicima

Bok Michal,

Ti si me pitao u drugoj nit opisati na forumu zahtjev za istaknutom snimkom.

Vidi, link opet: klik

Uz ovaj hack imate izbor ako engleski ili urdu. Odaberite urdu i zapravo ćete se tipkanje in Urdski, a zatim možete ga postaviti natrag na engleski prebacivanje onda će se s desna na lijevo.

To je nešto što bih volio vidjeti uključene ali ja sumnjam da će se dogoditi.
    Zadnji uredio vBET; 15-10-09 na 00:39.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Hvala na zahtjev.

Ne znam što je urdu, pa ja ne razumijem pitanje. Također uživo demo na forum koji sam nije u stanju razumjeti na svim

Možete li mi, molim vas opisati više ono što čini?

Također, ako pišete na engleskom jeziku, molimo vas da postavite zadani jezik na engleski, ili postaviti mogućnost nije automatski dodati jeziku BBCodes kada pisati novi post. Zadani jezik govori ono što je zadani jezik za vaše postove Možete ga promijeniti u globalno Korisnik CP, ili za određene nove poruke u editor.

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Urdu je jezik.

Ako ste pročitali opis u koje vode će vam reći.

To vam omogućuje da pisati ili upišite in Urdski.

Registracija
    Listopada 2009

No, urdu ne podržava Google prijevode, pa vBET ne mogu podnijeti još, kao uzrok tekst ne bi bio preveden na drugim jezicima ...

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

To je bio samo primjer.

Moj zahtjev za istaknutom snimkom je, ako bi to bilo moguće za nas da pisati na različitim jezicima (u stvarnom vremenu), umjesto pisanja o jednom jeziku, a zatim sve to dobiva prevedene kasnije.

Pogledajte kod za to hack vidjeti što mislim.

Registracija
    Listopada 2009

No, možete pisati na različitim jezicima ... Žao nam je, ali ja stvarno ne dobijete vaše točke.

Kada napisati nešto, vi pisati u stvarnom vremenu. A možete ga pisati u svakom podržani jezik, pa čak i na nekoliko jezika u jednu poruku. Ne morate pisati na jednom jeziku

Samo pročitajte ovaj članak: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Mislim da ste mislili s hack možete upisati Poljski pomoću tipkovnice ili engleski na engleskom jeziku, a zatim svoje hack će ga prevesti.

Je li to kako će raditi?

Ili za primjer ću moći pisati u Hindski Hindski u pismu, a ne engleski. Hindski ima svoje pismo u različite likove.

Nadam se da čini bolji osjećaj.

Registracija
    Listopada 2009

Kada pišete u nekom jeziku pišete na tom jeziku. Koristeći ovaj jezik znakova. Idite na test poruke - one su pisane na različitim jezicima - možete vidjeti izvorni (prije prevođenja) - samo kliknite na strelicu na desnoj strani zastave za izvornom jeziku.

Ili bolje pogledati ovdje. Poruka u nastavku je na japanskom - to znači da je napisana u japanskom - kliknite na strelicu i vidjet ćete izvorni tekst koji je napisao (ne znam japanski - to je samo kopira od Wiki )

Text automatically translated from: Japanese to: Croatian
    Translated text
    Tu su kolači i torte, a ne alkohol
    Original text

U test poruke području također možete vidjeti posude pisane u drugim jezicima - sve one je napisao koristeći svoje nacionalne znakove. Pa kad korisnik iz neke zemlje potpisat će do vašeg foruma. On ne samo da možete vidjeti svoj forum na svoj jezik - on također može pisati u svom jeziku!
    Zadnji uredio vBET; 17-10-09 na 03:45.

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Vidi screenprint, sam odabrao moj jezik Japanski od UserCP -> Uredi svoje podatke.

Dakle, kada sam započeti novi thread, a tip I samo vidjeti engleskih znakova?

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Siguran sam da je to frustrirajuće za dobivanje vas Michal ali pogledajte moj zadnji zaslon.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •