Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Με αυτό το hack που έχετε την επιλογή αν αγγλικά ή Ούρντου. Επιλέξτε Ουρντού και θα είστε πραγματικά να είναι πληκτρολογώντας σε Ουρντού και στη συνέχεια μπορείτε να το επαναφέρετε στην αγγλική γλώσσα το εναλλαγή στη συνέχεια θα τοποθετούνται από τα δεξιά προς τα αριστερά.
Αυτό είναι κάτι που ήθελα πολύ να δω ενσωματωθεί αλλά αμφιβάλλω ότι θα συμβεί.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 15-10-09 στο 00:39.
Δεν ξέρω τι είναι Ουρντού, οπότε δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Επίσης live demo του φόρουμ για το οποίο δεν είμαι σε θέση να κατανοούν καθόλου
Μπορείτε παρακαλώ να μου περιγράψετε πιο τι κάνει;
Επίσης, εάν γράφετε στα αγγλικά, παρακαλούμε να ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα τα αγγλικά, ή να ρυθμίσετε την επιλογή να μην προσθέσει αυτόματα BBCodes γλώσσα όταν γράφουν τη νέα θέση. Προεπιλεγμένη γλώσσα λέει τι είναι η προεπιλεγμένη γλώσσα για τις θέσεις σας Μπορείτε να το αλλάξετε σε παγκόσμιο επίπεδο σε CP χρήστη, ή για συγκεκριμένες νέο μήνυμα στο συντάκτη.
Αλλά Ουρντού δεν υποστηρίζεται από την Google μεταφράσεις, έτσι vBET δεν μπορεί να το χειριστεί ακόμα, αιτία αυτού του κειμένου δεν θα μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες ...
Αίτημα χαρακτηριστικό μου είναι αν θα ήταν δυνατό για μας να γράψει σε διάφορες γλώσσες (real time), αντί της γραφής σε μία γλώσσα και στη συνέχεια όλα τα παίρνει μεταφραστεί αργότερα.
Κοιτάξτε τον κώδικα για αυτό το hack για να δείτε τι εννοώ.
Αλλά μπορείτε να γράψετε σε διάφορες γλώσσες ... Συγγνώμη, αλλά πραγματικά δεν πάρει το σημείο σας.
Όταν γράφετε κάτι, μπορείτε να το γράψετε σε πραγματικό χρόνο. Και μπορείτε να το γράψετε σε κάθε υποστηριζόμενη γλώσσα, και μάλιστα σε πολλές γλώσσες σε ένα μήνυμα. Μπορείτε ΔΕΝ χρειάζεται να γράψετε σε μία γλώσσα
Νομίζω ότι εννοείτε με το hack σας μπορείτε να πληκτρολογήσετε Πολωνικά χρησιμοποιώντας ένα αγγλικό πληκτρολόγιο ή στην αγγλική γλώσσα και στη συνέχεια hack σας θα το μεταφράσει.
Είναι αυτό πώς θα λειτουργήσει;
Ή για παράδειγμα, θα μπορώ να γράψω σε Χίντι στο αλφάβητο Χίντι και δεν είναι η αγγλική. Χίντι έχει το δικό του αλφάβητο είναι σε διαφορετικούς χαρακτήρες.
Όταν γράφεις σε κάποια γλώσσα που γράφετε σε αυτή τη γλώσσα. Η χρήση αυτής της γλώσσας χαρακτήρες. Πηγαίνετε στα μηνύματα δοκιμή - αυτά είναι γραμμένα σε διαφορετικές γλώσσες - μπορείτε να δείτε την αρχική (πριν από μετάφραση) - απλά κάντε κλικ στο βέλος στα δεξιά της σημαίας για την αρχική γλώσσα.
Ή καλύτερα κοιτάξτε εδώ. Το μήνυμα που ακολουθεί είναι στα ιαπωνικά - αυτό σημαίνει ότι είναι γραμμένο στα ιαπωνικά - κάντε κλικ στο βέλος και θα δείτε το αρχικό κείμενο που γράφτηκε (δεν ξέρω Ιαπωνικά - είναι μόλις αντιγράψατε από Wiki )
Σε δοκιμαστικά μηνύματα περιοχή μπορείτε επίσης να δείτε γλάστρες γραμμένο σε άλλες γλώσσες - αυτά όλα ήταν γραμμένο με τις εθνικές τους χαρακτήρες τους. SO όταν ο χρήστης από κάποια χώρα θα υπογράψει μέχρι το φόρουμ σας. Δεν μπορεί να δει μόνο το δικό σας φόρουμ στη γλώσσα του - μπορεί επίσης να γράψει στη γλώσσα του!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 17-10-09 στο 03:45.