Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: 500 pogreška

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Default 500 pogreška

Bok
    Ja dobiti 500 pogrešku kada koristite googles v2 API i Microsoft API. Imate li kakvih misli prema uzroku?

hvala

Član
    Registracija
    Listopada 2009

kako googlev2 i Microsoft ispitivanja datoteke generirati 500 pogreške.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok,
    -Kad sam ići na svoj URL, i početi prevodio ja ne vidim nikakvu grešku
    -Mogu li, molim vas prošlost ovdje svoje rezultate testa?

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Bok,
    -Kad sam ići na svoj URL, i početi prevodio ja ne vidim nikakvu grešku
    -Mogu li, molim vas prošlost ovdje svoje rezultate testa?
    Ma oni su samo ne uspijevaju vratiti na prikazivanje izvorni tekst. Ako sam skrenuti na Microsoft i GV2, to je 500 pogreške svaki. provjerite / test /

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Prvo staviti svoje datoteke ispitnu u vašoj mapi forum korijena, nego ih pokrenuti, ako 500 pogreška apears opet ću ga morati provjeriti na mjestu, ili možete samo pijesak mi php pogreška prijavljuje

na URL: talkfinance.net / ja / ja mogu vidjeti neki prevedeni tekst, to je coused djelomičnim transakcije (više pročitajte ovdje)
    Ali ako koristite Google API v2 možete postaviti svoje vlastite granice, možda ste stavili krivu Google API v2 tipku, nakon pokretanja testa ćemo ga znati za siguran

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Kvota je u redu na GV2 sada, puno djelomičnih prijevoda. Čim sam skrenuti na M $ sam dobiti 500 pogrešku. Test datoteka pokrenuti redu.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Oko 500 pogreška tijekom microsoft, jesi li pogledao sve vBet mogućnosti kao što je pisalo u readme datoteke Da li te upload, upload-jednom mapu?
    Možete li pružiti punu zapisnik o pogrešci, ili ako se ne može ugoditi pojedinosti PM pristup, tako da ću biti u mogućnosti da provjerite ga na mjestu

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Da sam uploadao upload-jednom mapu, slijedili upute nadogradnje i primijeniti nove postavke konfiguracije.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Kako ja vidim vaš Microsoft test ne pokazuje nikakve greške, upravo sada ne znam zašto to ne radi samo u microsoft prijevodu, coudl molim vas stvoriti test račun na ftp i PM mene je to?

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •