Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 13

Thread: Prijevod djela na CMS stranici, ali ne u članku CMS

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Default Prijevod djela na CMS stranici, ali ne u članku CMS

Je li to Google prevesti problem ili vBET problem?

Na početnoj stranici naše web stranice, mi smo ovaj članak koji je preveden na španjolski uspješno sa engleskog by Google (zaslon metak): http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091506.jpg ali kada kliknete na prevedeni članak pročitajte cijeli priču, samo to se (bez teksta na sve, samo slike iz članka): http://www.actuparchives.org/2011-10-06_091722.jpg iako, kada se promatra na engleskom jeziku, vidjet ćete: http://www.actuparchives.org/2011-10-06_092104.jpg. Možete vidjeti ponašanje za sebe tako da odete na actup.org i gleda na članak koji zaslonu zarobljeni ovdje.

JA pravedan potreba za vBET potvrditi da je to Google pitanje koje moram Google-pošte ili potvrditi da je to neki drugi problem u vezi s vBulletin ili vBET ili neke druge komponente. Hvala!

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Da bi se SHURE pokrenite ovih testova za sve API koji trenutno koristite: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Da, koristili smo testove koji ste instalirali i otkrio da je Google izvješća TOS povredu (403 pogreške), a mi smo podnijeli izvješće s njima kako bi se utvrdilo što se može učiniti kako bi riješili problem.

Trebao sam biti jasniji s moje pitanje. Da li prijevod koji se pojavljuje na prednjoj stranici HMD dolaze iz različitih predmemorije nego cijeli članak prijevod? Znači li to Cache "pripadaju" na vBET ili vBulletin? Da li vBET napraviti API poziva za stranicu sažetka CMS ili ne koristiti ga vBET cache ili cache memorije vBulletin? Da li vBET napraviti API poziv za CMS cijeli članak prijevod ili to ga izvucite iz cachea vBET (pod pretpostavkom da je omogućen u postavkama)? Ja sam samo pokušava izolirati gdje vBET je uključen i gdje nije.

Hvala!
    Zadnji uredio brubros; 06-10-11 na 21:06.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok. Slike možete poslati pokazuje da je kvota prekoračena - to je razlog zašto ne vidite prijevod. Vidite prijevod na glavnu stranicu - to je preveden kada ste još uvijek granica. Ali kad je otišao na stranici granica već je postignut tako da nema tekst je prikazan. Molimo pogledajte najnovije izdanje - ponašanje se mijenja sada u slučaju kada davatelj nije dostupan. Mi smo još uvijek neka pitanja u najnovije beta puštanje (usluga su označeni kao nedostupne češće da je potrebno), ali ja radim na tome upravo sada.

Predmemorija je jedan i to je vBET cache. Samo imajte na umu da tekstovi "Primjer ..." i "Primjer teksta" su 2 različite nizove - imate spremljene prijevod kratak, ali ne za dugo jedan.

Dakle, uz pretpostavku - nema vBET pitanje ovdje. Samo ograničenje dogovor o prijevodu usluga API. Molimo provjerite najnovije izdanje. Uskoro će se ispraviti, ali na raspolaganju za korištenje odmah - samo ne optimiziran (onemogućiti usluga čak i kada pogrešnu poruku je poslati - radi na to pravo sada).

Trebate više pomoći ovdje?

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Da, to pomaže. Hvala vam za uzimanje vremena da objasni.

Mogu li stvoriti novi zahtjev za uslugom da ovaj najnoviji softver dodan u naš web-mjesta vBET?

Kao što sam rekao, ja stvarno ne želim nikoga, osim vBET, da se dira naše web stranice dok smo opet funkcioniranje. Zvuči kao što je ovaj najnoviji puštanje na slobodu može biti važan korak - čak i bez da u potpunosti bude optimiziran.

Registracija
    Listopada 2009

Napravite zahtjev za uslugom. Mi ćemo nositi ovoga

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Primio sam bilješku o potvrđujući Update Service integraciju (koju želite uštinuti malo više prije instalacije, što ja razumijem). Ja samo želim prijaviti da sinoć smo konačno shvatio što je dodavanjem neke dodatne znakove na URL-a. Bio je to Social Bookmarking poboljšanje zove AddThis (addthis.com), a mi ga uklonili u potpunosti s našim web stranicama tako da URL više nema dodatni znakovi koji se pojavljuju. Međutim, želim izvijestiti da smo, nažalost, još uvijek primati pogreške pri priča na prednjoj strani CMS (gdje je prijevod dobar) je kliknuli, još uvijek se 'ne podatke dobivene' pogreška od Krom (Error 324 (neto: ERR_EMPTY_RESPONSE) kad cijeli članak je trebao za prikaz (slika): http://www.actuparchives.org/2011-10-07_071809.jpg ili prazne stranice iz preglednika Firefox.

Nadam se da ovo pogreška može se eliminirati vBET nadogradnju ili da će barem jedan ili dva testa CMS članaka klikom na njih na početnoj stranici, nakon što ste instalirali ažuriranje, kako bi se utvrdilo da li je "nema podataka dobivenih" pogreška eliminiran kao rezultat nadogradnje sada kada smo uklonili te treće strane proizvode koji se uvodi dodatni znakovi u URL. Hvala!

Također, sinoć, naša GoogleTest vratio '200 '(sve je u redu) iako je to ujutro kad smo pokrenuti GoogleTest.php opet smo natrag u '403' pogreške (TOS pitanje). Ja samo želim da znate ovo za svrhe testiranja.

Registracija
    Listopada 2009

Bok. Pronašli smo jedan problem u beta verziji koja je instalirana na vašem forumu - to je naš bug. Već sam učitao ažurirati datoteku i provjerava točnu nit vidim na slici i to radi sada.
    Molimo da provjerite i potvrdite da je riješeno

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Zahvaljujući. No, na žalost, to radi samo kad je prijavljeni kao administrator. Kao gost, isto se pogreška pojavljuje.

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

[Upis obrisan od strane brubros]
    Zadnji uredio brubros; 08-10-11 na 22:26.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •