Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 18 od 18

Thread: Forum linkovi = neuspjeh

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Ok, hvala! Pokušat ću, ali imam još jedno pitanje.

Je li moguće samo onemogućiti prijevod za ona područja i povezuje se ispravno ukazuju na URL? Imam predosjećaj da će dio u pitanju neće prevesti jer nije vBulletin dodatak (samo upite DB odvojeno).
    To ne mora biti vB dodatak - to je samo da se stranica generira BB. Pogledajte na našoj glavnoj stranici, preuzimanje ili Kupi dijelova - oni nisu napravili bilo čep, ali su generirani od strane VB. Tako su odgovarajući predložak uključuje global.php i tako dalje. Dakle, takve stranice se lako može prevesti na način vas opisao.

Registracija
    Listopada 2009

Ja ću probati ovaj s htaccess datoteku, ali pet dolara, kaže da neće raditi. Dio u pitanje ne mora nužno prijevod na sve, kao što je to vrlo tehnički, pa ja samo želim da se oko bug u vBET koji prevodi vanjske poveznice koje nisu nužno dio VB.
    Provjerio sam vaše stranice. To je rad prekid - samo idite na vaš forum, staviti neke prijevode i vidjeti da praćenje nije dodan lensreviews ...

Registracija
    Listopada 2009

Sam se prijavila htaccess pravila kao što je navedeno u README.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Dok Stranica nije pronađena - PentaxForums.com nije vratio 404, stranica je preveden (očito, budući da je ne vbet init), a osim toga, svi linkovi na toj stranici se vratio 404 kao vBSEO Kapitalnim je zaustavljen rad.

Stoga, neka je samo uzeti jednostavnije rješenje i spasiti sebe glavobolju:

Kako mogu spriječiti forum veze s prevođenjem?

Trenutno, Pentax leće Pregled i specifikacije baze podataka - Glavni indeks (Link) je prepisivati na http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Želim link ostaju nepromijenjeni.
    Sam jasno napisao da stranice moraju biti generirani vBulletin moći prevesti.

Također - Ne vidim što pišete o tome. Bio sam tamo i link na lensreviews se ne mijenja. Molim Vas, dajte mi točan link na stranicu na kojoj mogu vidjeti ove prekinutu vezu.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Molim Vas, dajte mi točan link na stranicu na kojoj mogu vidjeti ove prekinutu vezu.
    Idi na PentaxForums.com - Pentax Fotografija forum i kliknite na Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (To je u 4. kategorije). Vi ćete dobiti 404.

Međutim, taj isti link je u Navbar (prvi unos pod "Recenzije" gumb) i ne dobijete 404.

Hvala na pomoći. I dalje mislim da nismo na istoj stranici što se tiče što je točno problem, pa slobodno pustiti mene znati ako vam je potrebna dodatna objašnjenja. Jedan više vremena, iako, problem je u tome što

mysite.com / lensreviews / je prepisivati za mysite.com / foruma / PL / lensreviews kad se ide kroz forum link.

Stavio sam mjesta, tako da URL nije analiziran.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Mislim brzo popraviti da će to biti za korištenje vBSEO je "Zamijeni" Forum veza "s direktnim linkovima na cilj URL-ove". Međutim, kao što sam koristiti pogodak za praćenje za svoj vanjske linkove, i to će razbiti taj sustav.

Tako je, u skladu s moj post gore, neka je pronaći pravo rješenje za to.

Registracija
    Listopada 2009

Idi na PentaxForums.com - Pentax Fotografija forum i kliknite na Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (To je u 4. kategorije). Vi ćete dobiti 404.

Međutim, taj isti link je u Navbar (prvi unos pod "Recenzije" gumb) i ne dobijete 404.

Hvala na pomoći. I dalje mislim da nismo na istoj stranici što se tiče što je točno problem, pa slobodno pustiti mene znati ako vam je potrebna dodatna objašnjenja. Jedan više vremena, iako, problem je u tome što

mysite.com / lensreviews / je prepisivati za mysite.com / foruma / PL / lensreviews kad se ide kroz forum link.

Stavio sam mjesta, tako da URL nije analiziran.
    Sada sam ga vidjeti. Tih 2 linkove koji pišete o nisu isti. Jedan od njih je točno - drugi su redirections i pitanje je upravo ovdje.

To s redirections prolazi:
    Code:
    Original:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/forumdisplay.php?f=35
    Then some redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-lens-review-specification-database/
    And next one is by vBET (added language):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/pentax-lens-review-specification-database/
    Then we have next redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php
    And one more time vBET is adding language:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/
    Dakle ovdje vBET je dodao jeziku zato što počinju kao link na forum i imate prijevod na praćenje. Tada ste napravili 2 redirections i svaki put vBET je dodao prijevod praćenje.

Brzo popraviti za vas u nastavku (koji nisu testirani - tako je kopija datoteka i pustiti nas znati to rade). Također - trebate konfigurirati svoj forum gdje želite ići u prvi preusmjeravanje, ako je moguće.

Brzo popraviti. Otvorite datoteku vbenterprisetranslator_seo.php, pronaći redak:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    i zamijeniti:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'lensreviews/index.php')) {
    Također ćemo potražiti neko bolje rješenje uključeno u vBET. U ovom trenutku vBET samo provjerava izvorni URL - nismo razmišljali o takvoj situaciji kao što je vaša. Ponovno otvaram ovo pitanje. Bit će zatvoreno kada će službeno rješenje biti uključeno u vBET
    Zadnji uredio vBET; 25-12-09 na 18:02.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Hvala! Ja promjene kod malo, ali to nije posao. U početku sam morao staviti 'PENTAX lećama recenzija specifikacija bazu podataka' za strpos, ali dalje su ga preimenovali u 'recenzija' kao što sam također PentaxForums.com treće strane Pentax objektiv Pregled baza podataka - Glavni indeks da je bio preusmjeren u pogreške.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Tako sada obje / lensreviews / i / userreviews / se preusmjeravaju ispravno.

Hvala još jednom!

Registracija
    Listopada 2009

Hvala! Ja promjene kod malo, ali to nije posao. U početku sam morao staviti 'PENTAX lećama recenzija specifikacija bazu podataka' za strpos, ali dalje su ga preimenovali u 'recenzija' kao što sam također PentaxForums.com treće strane Pentax objektiv Pregled baza podataka - Glavni indeks da je bio preusmjeren u pogreške.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Tako sada obje / lensreviews / i / userreviews / se preusmjeravaju ispravno.

Hvala još jednom!
    3.3.0 je dodatni parametar 'Ignoriraj URL-ova "- to će zadržati odabrani URL iz prijevoda praćenje. Molimo da provjerite

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •