I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 18 e 18

Thread: Forum links = dështimit

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga moman View Post
    Ok-thanks! Unë do të përpiqem këtë, por unë kam një pyetje shumë.

A është e mundur për të vetëm çaktivizuar përkthimi për këto zona dhe kanë lidhje duhet pikë url? Unë kam një gungë në kurriz që pjesën në fjalë nuk do të përkthehet, pasi ai nuk është një plugin vBulletin (vetëm pyetje DB veç e veç).
    Ajo nuk duhet të jetë plugin vB - ajo vetëm duhet të jetë Page generated by vB. Shih në faqen tonë kryesore, Shkarko ose Blej tani pjesë - ata nuk janë të bërë nga ndonjë plugin, por janë të krijuara nga vB. Pra, kanë modelin e duhur përfshin global.php dhe kështu me radhë. Pra, faqe të tilla mund të përkthehen lehtësisht në mënyrën se si unë përshkruar ju.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë do të provoni këtë me htaccess, por pesë bucks thotë se nuk do të funksionojë. Seksioni në fjalë nuk ka domosdoshmërisht nevojë për përkthim në të gjitha, ashtu siç është shumë teknike, kështu që unë vetëm dua të të marrë rreth të metash në vBET që përkthehet Lidhje të jashtme të cilat nuk janë domosdoshmërisht pjesë e vB.
    I kontrolluar faqen tuaj. Ajo është duke punuar mirë - thjesht shkoni te forumi juaj, vendos disa përkthimit dhe të shohim se ndjekja nuk është shtuar në lensreviews ...

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kam aplikuar rregullat e htaccess siç thuhet në README.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Ndërsa Page Not Found - PentaxForums.com nuk kthehej një 404, faqe nuk është përkthyer (natyrisht, që nuk ka asnjë vbet init ka), dhe, për më tepër, të gjitha lidhjet nga kjo faqe u kthye 404 si vBSEO CRR-së punuari.

Prandaj, le të vetëm të marrë zgjidhje të thjeshtë dhe për të shpëtuar veten një dhimbje koke:

Si të mundur që lidhjet e forumit nga përkthimi?

Aktualisht, Pentax Lens Shqyrtimi dhe Database Specifikimet - Index kryesore (A link) është rishkruar për të http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Dua lidhje me mbeten të pandryshuara.
    Unë në mënyrë të qartë ka shkruar se vend duhet të jetë prodhuar nga vBulletin të jetë në gjendje të përkthejnë atë.

Gjithashtu - Unë nuk shoh atë që ju shkruani. Unë kam qenë atje dhe lidhje për të lensreviews nuk është ndryshuar. Ju lutem jepni Lidhje e saktë për faqe ku unë mund të shoh këtë link thyer.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Ju lutem jepni Lidhje e saktë për faqe ku unë mund të shoh këtë link thyer.
    Go to PentaxForums.com - Pentax Fotografi Forum dhe klikoni në Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (Kjo është në kategorinë 4). Ju do të merrni një 404.

Megjithatë, kjo lidhje të njëjtë është në navbar (hyrja e parë në butonin 'Reviews') dhe ju nuk merrni një 404.

Faleminderit për ndihmën tuaj. Unë ende mendoj se ne nuk jemi në të njëjtën faqe sa i përket se çfarë saktësisht problemi është, kështu që mos ngurroni të më lejoni të dini nëse keni nevojë për shpjegim të mëtejshëm. Një herë më shumë, edhe pse, problemi është se

mysite.com / lensreviews / është rishkruar për mysite.com / forum / pl / lensreviews kur ajo shkon nëpër një lidhje forum.

I vënë në mënyrë që hapësira URL nuk është parsed.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë mendoj një doze për këtë do të ishte përdorimi Muslimanët është "'Lidhje Forum' Replace me lidhje të drejtpërdrejtë me URLs target". Megjithatë, si ta përdor hit ndjekja për lidhjet e mia të jashtme, duke bërë kështu do të thyejnë atë sistem.

Kështu, në përputhje me postin tim më sipër, le të gjejnë zgjidhje të saktë për këtë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Go to PentaxForums.com - Pentax Fotografi Forum dhe klikoni në Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (Kjo është në kategorinë 4). Ju do të merrni një 404.

Megjithatë, kjo lidhje të njëjtë është në navbar (hyrja e parë në butonin 'Reviews') dhe ju nuk merrni një 404.

Faleminderit për ndihmën tuaj. Unë ende mendoj se ne nuk jemi në të njëjtën faqe sa i përket se çfarë saktësisht problemi është, kështu që mos ngurroni të më lejoni të dini nëse keni nevojë për shpjegim të mëtejshëm. Një herë më shumë, edhe pse, problemi është se

mysite.com / lensreviews / është rishkruar për mysite.com / forum / pl / lensreviews kur ajo shkon nëpër një lidhje forum.

I vënë në mënyrë që hapësira URL nuk është parsed.
    Tani e shoh. Ato 2 lidhje të cilën ju shkruani për të mos janë të njëjta. Një është e saktë - 2 kanë redirections dhe çështja është e drejtë këtu.

Kjo me redirections shkon nga:
    Code:
    Original:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/forumdisplay.php?f=35
    Then some redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-lens-review-specification-database/
    And next one is by vBET (added language):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/pentax-lens-review-specification-database/
    Then we have next redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php
    And one more time vBET is adding language:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/
    Kështu që këtu është shtuar vBET gjuha sepse ju fillojë si lidhje me forum dhe ju keni përkthim ndjekja në. Pastaj ju bëri 2 redirections dhe çdo kohë është shtuar vBET ndjekja e përkthimit.

Doze për ju më poshtë (nuk e testuar - kopje të bëra në mënyrë të dosjes dhe na tregoni se e bën këtë punë). Gjithashtu - ju duhet të rikonfiguruar forumin tuaj për të shkuar aty ku ju doni në redirection të parë nëse është e mundur.

Doze. Open vbenterprisetranslator_seo.php file, gjeni linjë:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    dhe ta zëvendësojë atë nga:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'lensreviews/index.php')) {
    Fundit edituar nga vBET; 25-12-0918:02.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Faleminderit! I modifikuar kodin pak, por ajo e bëri punën. Fillimisht unë kam për të vënë 'Pentax-lente-shqyrtimit-specifikim database-' për strpos, por unë më tej ndryshuar për '-rishikim "si edhe unë kam PentaxForums.com tretë-Partia Pentax Database Lens Review - Index kryesore që ishte duke u ridrejtuar në gabim.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Deri tani dy / lensreviews / dhe / userreviews / është duke u ridrejtuar duhet.

Thanks again!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Faleminderit! I modifikuar kodin pak, por ajo e bëri punën. Fillimisht unë kam për të vënë 'Pentax-lente-shqyrtimit-specifikim database-' për strpos, por unë më tej ndryshuar për '-rishikim "si edhe unë kam PentaxForums.com tretë-Partia Pentax Database Lens Review - Index kryesore që ishte duke u ridrejtuar në gabim.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Deri tani dy / lensreviews / dhe / userreviews / është duke u ridrejtuar duhet.

Thanks again!
    3.3.0 ka parametër shtesë 'Ignore URLs' - ajo do të vazhdojë URL zgjedhur nga ndjekja e përkthimit. Ju lutem kontrolloni

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •