Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 6 od 6

Thread: Onemogući ali ne i instalirati

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default Onemogući ali ne i deinstalirati

Zbog problema s prevoditeljskih usluga, želim onemogućiti vbet dulje, ali još uvijek žele opciju ponovno omogućavanje sustav biti dostupan.

Osim onemogućavanje dodatka, što promjene trebam napraviti da vbseo je config i. Htaccess kako bi se to dogodilo?

Trenutno, čak i sa plguin invaliditetom.

Ako bi mogao osigurati mene s točnim koda ću biti zahvalan, kao što sam izbrisati moj izvorni zip.
    Zadnji uredio moman; 05-10-11 na 21:39.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Do onemogućiti vBET:
    1. To Onesposobiti u Admin CP
    2. komentar vBET pravila u .htaccess. Ako se ne sjećaš što su oni onda provjeriti u vBET paket u do-not-upload/tools/redirecting-rules imenik
    3. Vrati integracije promjene u vbseo datoteka. Najlakši način - samo upload izvorne datoteke. Ako nemate zip - ga preuzeti davatelja stranici. Najteže način - samo otvoren readme.html u vBET paket i tamo ti točno opisao što je napravio promjene - upravo to učiniti u suprotnom smjeru.

To je mudar da se ne ukloni - kada ukloniti ćete izgubiti cijelu bazu podataka cache.

Imajte na umu da smo danas će objaviti novu verziju vBET koji je pripremljen za prevođenje pružateljima granica. To znači da u slučaju ako je jedan ponuđač nije dostupan ona će se prebaciti na drugu i provjerite prethodna jednom po naš vidjeti je li opet dostupna. Također, u slučaju kad ste već dosegnuti svoje granice u svim davateljima će koristiti lažnu prevodilac - učitana prijevodi će biti prikazani, ali za novu će samo vidjeti originalni testa umjesto prazne jedan kao do sada. Detalji će biti u najavama. Mi ćemo objaviti u oko 1 sat.

Molimo Vas da ne trebate više pomoći ovdje

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Imajte na umu da smo danas će objaviti novu verziju vBET koji je pripremljen za prevođenje pružateljima granica. To znači da u slučaju ako je jedan ponuđač nije dostupan ona će se prebaciti na drugu i provjerite prethodna jednom po naš vidjeti je li opet dostupna. Također, u slučaju kad ste već dosegnuti svoje granice u svim davateljima će koristiti lažnu prevodilac - učitana prijevodi će biti prikazani, ali za novu će samo vidjeti originalni testa umjesto prazne jedan kao do sada. Detalji će biti u najavama. Mi ćemo objaviti u oko 1 sat.
    Ja sam zapravo provodi ove značajke natrag kad sam otkrio Microsoft prevoditelj. Međutim, njihova granica je 400.000 znakova / sati, ili 2.000.000 znakova dnevno (čak i sa OAuth). U prošlosti sam bio caching preko 1GB prijevoda po danu, što bi iznosila milijarde znakova, dati ili uzeti. To znači da sam uvijek bio veći od pružatelja kvote tijekom svakog sata, kao što sam bio uzimajući više od 2.000 po satu prevedene stranica.

To je prava šteta što sam stvarno volio vbet, moji korisnici pronašao je korisno, a ja sam imao puno zabave proširenje i poboljšanje (tj. ReviewPost integracija, itd).

Ovdje je funkcija što sam napisao za preuzimanje OAuth token (koji sam tada pohranjene u memcache dok je istekao), to će biti još jedan prijedlog za buduća izdanja što su Microsoft će uskoro biti to zahtijevaju:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Još jedan zanimljiv problem u mom slučaju je da s vbet off, čini se da Google je mnogo više sretan indeksa našim stranicama:

Čini se kao što je naš gubitak u prometu neće biti tako velika, nakon svega, barem da je dobra vijest!

Registracija
    Listopada 2009

Hvala za vaše bilješke.

Kao što ja razumijem tvoj kod će biti potreban Microsoft platio verzija - je li u pravu?

O ljestvice - imajte na umu da to ne reći koliko je stranica indeksirano je - samo koliko stranica je pregledao. I više stranica je puzao, jer su one u kojima isporučuju brže (pogledajte zadnju tablicu). Dakle, Google ne reagiraju na vBET - reagira na vrijeme odziva samo da ne preopterete svoj server. Kada poslužitelj odgovori brže roboti indeksira brže.
    Vidim tvoj kanalizacija počeo reagirati brže dugo vremena prije nego što onemogućen vBET (početkom rujna) - broj indeksiranih počeo povećavati točno tada. Dakle, kao što ste vidjeli da se odnosi na vrijeme odziva.
    Ja sam zainteresiran ovdje o samo jednoj stvari. Napisala si jučer da želite onemogućiti vBET. Dakle, jučer vBET je još uvijek aktivan na forumu, ali na ljestvicama ste obilježio posljednjih šest dana kao vBET invalida (kao ja razumijem svaka kut na grafikonu je mjerenje od jednog dana) - tako nešto to nije ovdje ...

Prema informacije dobio od vas Google je puzeći (ne indeksiranje - to nije isto) mnogo brže kada vBET je još uvijek aktivan. Samo prošle mjerenja na ljestvicama je kada vBET bio onemogućen. Molimo da se ne daju pogrešne informacije. Naravno, tu je veza između odziva i broj indeksiranih stranica, ali vaš poslužitelj je odgovor puno brže kada vBET je još uvijek na. Možda zato jer umjesto da čeka za vanjsku prijevodu vaš poslužitelj odmah dobio kvota prekoračena podatke (to počelo oko tjedan dana). Možda zbog promjene konfiguracije (Gost predmemorije okrenuo na mjesec prije ili nešto slično).

I još jedan mislim - da li vi stvarno mislite da roboti prometa istu vrijednost kao pravi ljudi prometu? Roboti neće kliknuti na oglase, roboti neće stvoriti račun na vaš forum i roboti neće stvoriti vrijedan sadržaj na svoj forum. Dakle, ja osobno mislim da informacije koje ćete imati više za indeksiranje promet nije dobra vijest - to je samo vijesti. Vi ćete izgubiti pravi promet i stvarni ljudi iz zajednice.

Vratimo se na pitanje - da li Vam je potrebno više pomoći u ovoj temi?
    Zadnji uredio vBET; 06-10-11 na 11:19.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Problem je riješen tako-Nope, ne trebaju više pomoći sada. Ja bih držati oko prijevoda, ali zbog visoke prometne, to nije moguće u mom slučaju. Možda u budućnosti besplatan i moćan API bit će dostupne, tko zna!

Pitanje je da su mnogi prevedeni stranice su visi. Dodavanje to rotor poziva činilo povećati ukupnu propusnost (moja filozofija je da ako ne završi u drugi, to neće završiti):
    curl_setopt ($ obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

To je razlog zašto plavo područje brže (zajedno s većim cache).

Iako je sigurno otvoren za interpretaciju, temeljita tražilice indeksiranje je ključ za uspjeh stranice, a tko zna, možda prisutnost prijevoda je ranjavanje indeksiranje moje stranice jezgre (engleski) sadržaj?

Registracija
    Listopada 2009

Također se nadamo da će prijevodi biti slobodan opet, mi ćemo pronaći više davatelja prijevoda (besplatno ili konkurentne) ili barem da će biti jeftini Možete nam vjerovati da to želimo U redu - ako nema potporu potrebno sada smo zatvoriti ovaj thread. Imajte na umu da smo već podržavaju usluga red koji omogućuje da koristite jednu davatelja kao čeznuti kao te imati ponudu granice mrav onda se automatski prebaciti na neki drugi (i provjeriti svakih 10 minuta se preferira jedan je opet dostupna). Ipak neka pitanja ovdje (Beta verzija) - sad mi označiti usluga kao nedostupne ako je bilo pogrešaka dogodi (što se čini nije potrebno), ali mi je već monitor kada davatelji su označeni dostupna na našem forumu i ispraviti probleme. Nadam se da ćemo se ponovno sastati

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •