Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 2 , 2

Konu: VBSEO ve VbOptimise

Junior Member

Default VBSEO ve VbOptimise

Text automatically translated from: Spanish to: Turkish
    Translated text
    Ben iki soruya yanıt vermek istediğiniz ürünü satın almadan önce.

1 .- Ben BB vbulletin sunucu performansı üzerinde olumsuz bir etkiye yol açtığını söylediler forumlarda gördük. Sitem 1 milyon sayfa görünümü bir gün ve kullanımı Memchached. Tabii, sunucu düşmez?

2 .- "vbeta" vBSEO ve VbOptimise ile comptabile nedir? Ben uyumlu olmadığını okudum, bana gerçeği söylemek istiyorum.

Teşekkür ederim.
    Original text

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba, soruları yanıtlama

1.-Çeviri bir şey ek sayfa oluşturulur sonra ne olacak şekilde ek kaynaklar sürer tabii. Ancak bu etkiyi kısıtlar önbelleğini gibi çok-in ilerleme var. Ve Konuklar halinde bile sayfa oluşturma hızını artırmak (Konuklar önbelleğe alınmış sayfa içinde daha hızlı oluşturduğu için normal vBulletin) - böyle durumda biz önbelleğe nihai çıktı bu yüzden aynı sayfa Sonraki istekleri anında - sadece akış zaten hazırlanan sonuç (daha az cpu ve bellek tüketimini maliyeti sabit disk alanı). (Yapılandırılabilir) süresi dolana kadar tabii. Çok sayıda etkene (sayı-in senin CPU, bellek, çeviri sağlayıcısı bağlantı hızı, istekleri için tercüme sayfaları miktarı Miktar) bağlı olduğundan, ne kadar hızlı, sayfaları oluşturur, garanti edemez. Normal sayfalar için çeviriler en az etkisi var (sadece bayraklar ve farklı dillerde yazılmış kitapların denetimleri ekleyin). Tercüme sayfaları büyük trafik büyük kaynak tüketimi anlamına gelecektir. Boş bellek olacaktır sürece sunucunuz düşmek gerekir. Her zaman desteklenen dillerin ve önbellek doldurulur sonra sadece bir bölümünü kullanın sonra daha fazla dil ekleyebilir ve nasıl işlendiğini sunucunuzu kontrol olduğunu unutmayın. Orada hiçbir sihirli - ek işlevler ek maliyet oluşturur, ancak biz magic (bu etkiyi en aza indirmek için bu önbellek sonra Konuk önbellek) çalışıyoruz ve şimdiye kadar yapılmış önbelleğe alınmış sayfaları, normal sayfaları daha hızlı oluşturun.

2. - Evet biz (gördüğünüz o çok bu forumunda) vbseo ile uyumludur ve kabin vbseo ve vBulletin dostu URL'ler çevirmek için url ile entegre edebiliyoruz. Biz de vBOptimise ile uyumlu - biz daha çok bu forumunda kullanıyorsunuz. (Açıkça nasıl açıklanan) vbseo ile entegre etmek için gerekli, ancak hiçbir entegrasyon vBOptimise için gereklidir

Teşekkür ederim.
    Başka sorularınız olması durumunda lütfen sadece isteyin.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •