Imam znakova za Google postavljena na 100.000 perday tako s moje postavke "Uvijek Koristite Google", "Koristi Google API V2", "Koristi Google Detekcija" Kad sam doći do te granice i ne dobijete rezultate iz plaćene Google će to biti moguće besplatno API onda početi proizvoditi rezultate?
Tako na primjer, ja koristiti svoj Google pohranjene limit i Google više ne vraća rezultat za mene (vjerojatno vraća šifru pogreške poput onih u Google ispitnog koda) kada rezultat ne vrati da će to biti dobro ako vBET automatski prepoznat kod pogreške i zatim poslao zahtjev za drugu API poput Microsofta (ili bilo koji drugi koji vBET kasnije podržava) na ovaj način smo sigurni u dobivanje neke rezultate - za mene bi to bilo jako, jako vrijedna s obzirom da postoje granice, čak i sa plaćenim verzijama, to će vam omogućiti da proširiti svoje prijevode granice.
npr.
Google postavite 100.000 Charcters dnevno> koriste se> vBET premjestiti na sljedeću API u popisu> Microsoft 400K po satu ili 4M kada granica postignutog vBET provjerite sljedeći API i prethodni vidjeti ako limit podiže ili ima neki dodatak> ili premjestiti na sljedeću API ili natrag na Googleu platio kada granica dosegla opet> provjeriti sljedeći API .... itd i tako kružna provjera nakon primanja kod pogreške će nositi na tako prilično konstantna mogućnost da se prijevodi.