Έχω όριο χαρακτήρων μου για το Google που σε 100.000 perday τόσο με τις ρυθμίσεις μου "Πάντα να χρησιμοποιείτε το Google", "Χρησιμοποιήστε το Google API V2", "Χρησιμοποιήστε το Google Detection" Όταν φτάσει αυτό το όριο και δεν παίρνουν τα αποτελέσματα που καταβάλλονται από το Google θα ήταν δυνατόν για δωρεάν APIs τότε να αρχίσουν να παράγουν αποτελέσματα;
Έτσι για παράδειγμα χρησιμοποιείται το προκαθορισμένο όριο μου Google και Google επιστρέφει πλέον ένα αποτέλεσμα για μένα (πιθανώς επιστρέφει έναν κωδικό σφάλματος όπως αυτές στον κώδικα δοκιμής "Google") όταν το αποτέλεσμα δεν επιστρέφεται θα ήταν καλό εάν vBET να αναγνωρίζονται αυτομάτως τον κωδικό βλάβης και στη συνέχεια αποστέλλονται αίτηση σε άλλο API, όπως το Microsoft (ή οποιωνδήποτε άλλων αργότερα υποστηρίζει ότι vBET) με τον τρόπο αυτό είμαστε βέβαιοι να επιτύχετε κάποιο αποτέλεσμα - για μένα αυτό θα ήταν πολύ πολύτιμη Δεδομένου ότι υπάρχουν όρια ακόμη και με τις καταβληθείσες εκδόσεις, θα επιτρέψει την επέκταση σας όρια μεταφράσεις.
π.χ.
Google ορισμός 100.000 Charcters ανά ημέρα > απορροφηθούν > vBET μετακίνηση στο επόμενο API στη λίστα > Microsoft 400 k ανά ώρα ή 4 M όταν συμπληρωθεί το όριο vBET ελέγχου επόμενη API και πριν να δείτε εάν το όριο είναι αρθεί ή έχει ορισμένες επίδομα > είτε μετακίνηση στο επόμενο API ή πίσω Google καταβάλλεται όταν συμπληρωθεί το όριο ξανά > Ελέγξτε την επόμενη API.... κ.λπ και έτσι τον κυκλικό έλεγχο μετά recieving έναν κωδικό σφάλματος θα ασκήσει, τόσο όμορφη πολύ σταθερή δυνατότητα μεταφράσεις.