Da dobro, ja sam na čekanju za najnovije izdanje. Kao prema Mikali smo čekati. Tako da sam se nadam da će biti dostupan vrlo brzo, jer sam gube sve više i više članova svaki dan.
Da dobro, ja sam na čekanju za najnovije izdanje. Kao prema Mikali smo čekati. Tako da sam se nadam da će biti dostupan vrlo brzo, jer sam gube sve više i više članova svaki dan.
Također imajte na umu da u Google Translation API v2 možete postaviti svoje granice sebe. Baš kao što je napisao Radek - najnoviji vBET verzija ima rješenje za blokirane od strane API usluga - mi smo išli na drugu i ako su svi rokovi dosegao zatim dummy prevoditelj prikazuje izvorni tekst. Pretpostavljamo da objave jučer novu verziju, ali zbog problema s internetom je preraspodijeljeno (znam da je trivijalan, ali to je bio vikend, na putovanje i celofan internet nije radio kao trebao). Ovaj tjedan ćemo objaviti još jednu verziju koja ispravlja problem s obilježavanja usluga što je prečesto nedostupan. Zadnja verzija oznake kao nije dostupna kada se bilo pogreške dolazi iz prevođenja usluga. To nije potrebno - otkrili smo da Microsoft Prijevod API šalje drugačije komunicira za pitanja kao što su "poslužitelj je prezauzet", "timeout". Za takve pogreške ne moramo uzeti u obzir da su granice postignut. Zato sljedeći release će to popraviti i razmotriti prijevod usluga dostupna samo za posebne poruke koje jasno kaže da se dostigne granica.
Odgovor na pitanje o ste platili Google Translation API v2. Molimo samo ići na Admin CP -> vBET -> Prevođenje Providers i naći ćete tamo opis kako započeti s Google Translation API v2 (tu je link i objašnjenje kako doći API ključ). Imajte na umu da v2 plaća, tako da možete uzeti u obzir da provjerite ograničenja, možda ukloniti neke jezike, i ignorirati neke stranice da bi ga jeftinije. Cijene su kontrolirani od strane Googlea, tako ne možemo ga promijeniti.
Trebate više pomoći ovdje?![]()
Samo se nadam da ću biti u mogućnosti koristiti novu verziju s API-a besplatno! Nemam problema s idući u google plaćeni, ali potrebno je kreditnu karticu za to, i ja živjeli i radili u Kini, a ne prihvatiti bilo koji kineski kreditnu karticu za plaćanje. Tako da sam pijan. Pokušala sam saznati o Microsoft plaća API, ali nije mogao otkriti gdje se prijaviti za to.
Sljedeći releases će i dalje podržavati Google Translation API V1 (dok postoji) i slobodno Microsoft Prijevod API (koliko god ona postoji).
Ako imate pitanja u vezi plaćanja za Microsoft Translation API molimo pitati ovdje: mtcont@microsoft.com
Prema informacijama koje smo dobili od tvrtke Microsoft nakon 30. ožujka 2012 svatko će biti prisiljeni koristiti plaćene verzije sustava Microsoft API za prevođenje Čak i ako će se koristiti samo 2 milijuna bez znakova / mjesečno. To znači da će Microsoft se još uvijek slobodan za ove kvote. Ipak će biti potrebno koristiti Microsoft Azure Marketplace:
Trebate više pomoći ovdje?Originally Posted by Mail from Microsoft
![]()
Zadnji uredio vBET; 19-10-11 na 21:18.
Hvala za info Mikala. Dakle, ljudi koji nemaju kreditne kartice neće biti u mogućnosti koristiti Google ili Microsoft. Zbog toga vBET će biti od koristi za mene. Ovo je uistinu najgora vijest ikad!
Ja sam ne siguran o Microsoftovim plaćanja metoda sada. I naravno, mi nemamo pojma Google će dodati nove metode plaćanja - to je izvan našeg utjecaja. Molim Vas, pitajte Google za više načina plaćanja.
Također prema ovim informacijama od jednog od naših korisnika: http://www.vbenterprisetranslator.co...id-ms-api.html
Microsoft ima pretplatu (ne kao što je Google koji naplaćuje u letu) - tako da bi trebao biti dostupan za plaćanje s mnogim metodama. Jasno mi je da Google mora biti dopušteno da se naplaćuje automatski. No, Microsoft je samo pretplatu, tako da bi trebalo biti dopušteno da plati bilo koji način (unaprijed). Molimo samo to provjeriti. Ići ćemo tamo nakon sljedećeg izdanja vBET 4.x. U ovom trenutku ne znamo pojedinosti još.
Trebate više pomoći ovdje?![]()
JA pravedan ažurirati na 4.4.4 i nakon 2 minute Nemam prijevoda usluga dostupna. Dosegla granicu za Google i Microsoft. Bot od njih zahtijeva kreditnu karticu kako ide za plaćeni API-a, da li ići na pretplatu ili ne. (Microsoft) pa sad vBET nije od koristi za mene, i siguran sam da postoje mnogi vlasnici forum bez kreditne kartice, ili da ne mogu priuštiti plaćeni prijevoda. To je noćna mora!
Ako ste došli do granice onda samo trebate čekati dok ne bude opet dostupna. Imajte na umu da Microsoft ima mjesečni limit i po satu, tako da ako niste do mjesečni limit još, onda ćete imati nove prijevode uskoro (vBET provjerava svakih 10 minuta radi usluga je dostupna opet).
Google ima sigurno drugi granice (ne znam što drugo).
Imajte na umu da Microsoft je čak i nakon ožujka 2012 će pružiti API za besplatno s mjesečnim ograničenjem od 2 milijuna znakova (Sada je 4). Nemamo pojma hoće li to biti iskorijenjeno ili ne. U ovom trenutku to je poznato da će biti dostupan besplatno granica.
O cijenama i načinu plaćanja - opet obratite se s prevoditeljskih usluga - što Vi od nas očekujete učiniti o tome ...? :/
Mi ćemo dodati podršku za više API-ja kada je to moguće. Još uvijek nemamo utjecaja na uvjete u 3. davateljima prijevod. Molimo Vas da pitanja izravno na mjestima gdje se one mogu riješiti.
Zadnji uredio vBET; 21-10-11 na 03:04.
Nisam vas okrivljuje za ovaj Mikala, znam da to nije tvoja krivica. Činjenice su samo da neću biti u mogućnosti koristiti vBET s besplatnim API-a! Moj forum je prevelika, a granice se donose u roku od 30 sekundi. Dakle, što je dobro ne da mi ne? I ja sam već kontaktirao prevoditeljske usluga. Ne postoji drugi način da platite. Pa opet, nije tvoja krivica, ali to čini vBET zastario za velike foruma. (Ako ne posjedujete kreditnu karticu) I to je činjenica!O cijenama i načinu plaćanja - opet obratite se s prevoditeljskih usluga - što Vi od nas očekujete učiniti o tome ...? :/
Mi ćemo dodati podršku za više API-ja kada je to moguće. Još uvijek nemamo utjecaja na uvjete u 3. davateljima prijevod. Molimo Vas da pitanja izravno na mjestima gdje se one mogu riješiti.
Kao čeznuti kao možete ostani s vBET - mi smo u potrazi za drugim prevoditeljskih usluga, tržište se mijenja cijelo vrijeme ...
Isto tako - ako ne koristite Google V1 više isključite predmemorije čišćenje. Neka predmemorija popuniti. Znam da imate veliki forum, ali uz pretpostavku da ste se možda spremljeno bez ograničenja će biti dovoljno za pokrivanje novih poruka. Također možete postaviti vBET ignorirajte neke stranice koje smatrate nisu važne za prijevod. Na primjer - RSS kanali se mijenjaju cijelo vrijeme. Možda će vam dati do prijevoda na arhivu ... Možda ostalim mjestima ...
Ubrzo - preporučujemo vam da razmislite o tome kako dalje koristiti vBET s novim ograničenjima postavi 3. davateljima prijevod. I opet - želimo podržati više.
Trebate li dodatnu pomoć ovdje? Ili možemo postaviti pitanje kako riješiti?