Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123
Rezultati 21 na 24 od 24

Thread: Isprazni prijevoda.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Morao sam isključiti vBET za sada. Moj cijeli forum stalno pravedan je otišao u time-outa, jer prijevoda koji ne može biti učinjeno. Dakle, sada sam samo čekati i nadamo se da ćete naći dobro rješenje. Član sam za život moj prijatelju, i znam da će pronaći način.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

U ovom trenutku mi smo testiranje novi prijevod API (pogledajte najave). U svakom slučaju - ako prijevodi ne može biti učinjeno ne bi trebao imati timeouts ... Nešto nije u redu ovdje. Kada se prijevod ne može biti učinjeno, a zatim vBET treba označiti usluga kao nedostupne i provjerite je svakih 10 minuta, ne to je opet dostupna. U međuvremenu, kada nema provideri su dostupni samo onda spremljene Rezultati su prikazani. Dakle, bilo timeout ne bi trebalo dogoditi. Molimo, otvorite novu temu za svoj problem s prekida u PM i korisničke podatke - mi ćemo provjeriti što se događa. Možda dobijete neku drugačiju notu o pogrešci od davatelja i nema je uključen od strane vBET - to bi objasnilo zašto vBET još uvijek pokušava koristiti usluga. Mi to možemo provjeriti samo na mjestu.

Stvarno rješenje već rješava problem s postignutih granica. Ako imate neki problem može biti uzrokovan nekom bug. Moramo to provjeriti provjeriti - molimo otvorenu novu temu i detalje PM pristup.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Ja sam omogućeno najnoviju verziju VBET danas po prvi puta ponovno. Dakle, mogu pitati dečki da molim da me vodi na kojoj isključiti čišćenje priručne memorije (kao po Michal prijedlog u gore post) Isto tako ono što stranice mogu postaviti ne prevoditi, i kako to učiniti?
    U ovoj fazi Ja sam koristeći samo bez API je od Microsofta i Apertium, ali oni se koriste u kao što je 2 minute. Dakle, za sada moram pronaći način da samo prevesti nove poruke. Ja sam također pokušava razraditi način za korištenje Google API-ja platio, pa nadamo se da kad sam na mjestu mogu koristiti VBET svojim fullest ponovno. Hvala.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok
    Foru onemogućavanje gost cachea možete postaviti obje postavke:

VBET Cache -> -> AdminCP Cache vrijeme za Live (TTL) -> Cache vrijeme za Live (TTL): 0
    - Ti podaci cache memorije će trajati zauvijek

VBET Cache -> -> AdminCP Cache vrijeme za Live (TTL) -> Cache čišćenje strategija: Onesposobljen

Možete "ne transtaling" neke stranice upisujući opciju):
    AdminCP -> vBET Main -> Ignore URL:

Također možete koristiti: <- VBET_SNTA -> i <- vBET_ENTA -> oznake. Dovoljno je staviti unutar njega sadržaja koji ne želite da se prevodi i voila - to neće biti - Da easly možete pristupiti predloške po AdminCP -> Stilovi i predlošci

Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •