Bok!
Imam nekoliko pitanja prije prodaje ... Ja sam vBulletin 4.0.8 forum ... i ja sam zanimljivu kupiti vBET ...
1. Prevedi sa Google Translate API v1 Microsoft Prevedi API?
Moj forum je na hrvatskom jeziku (vrlo slično srpski ili bosanski jezik).
Google Translate potporu hrvatskom, srpskom i bosanskom jeziku, ali Microsoft Prevedi API NE podršku bilo koju od ovih jezika ...
Mogu li prevesti moj forum sa Google Translate API v1 iz hrvatskog jezika na engleski jezik ... i onda prevesti moj forum s engleskog na sve ostale Microsoftove Prevedi API podržanih jezika?
2. Ako to nije moguće... Mogu li to učiniti ručno iz MySQL baze podataka... prevesti bazu podataka DB s engleskog na druge jezike s MS Translate API... Je li to moguće s vBET?
Ili ... s nekim drugim pismom ... ili ... na neki drugi način to učiniti?
3. Google Translate API v2 je vrlo skupo usluge za mene (a vjerojatno i za sve one koji su srednje i velike veličine foruma) .. GT_API_v2 ... 1 M znakova = 20 $ ... ?!?!? ...
Ja sam u vb4 DataBase ... samo u tablici "post" ... u "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 m znakova ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
Iz post
U drugim DB tablicama ... kao što je tablica "nit" ... naslov ... ključne riječi ... stol "tag" ... stol "fraza" ... drugih dodataka VB ...
Recimo da je moj forum ima ukupno 500 milijuna znakova ... Google Translate API v2 ... prevesti moj forum na samo jedan drugi jezik ... To će me stajati ... (1 M = $ 20) ... 500 m = $ 10,000 dolara
Ako sam prevoditi moj forum TOP 20 jezika ... To će me stajati ... 20 x 500 m = $ 200,000 dolara
Tko će platiti toliko novaca za to? ... Znam ... Neću!
Conclussion: Google mora promijeniti to ... 1 M = max znakova $ 1 dolar
Jesam li krivo?
4. Je li moguće prevesti samo neke forume ... nisu svi forum i sve forume?
Zahvaljujući odgovore,
Priručnik