Hi!
Man ir daži pirms pārdošanas jautājumiem ... Man ir vBulletin 4.0.8 forums ... un es esmu interesanti iegādāties vBET ...
1. Tulkot no Google Translate API v1 uz Microsoft Tulkot API?
Mana forumā ir horvātu valodā (ļoti līdzīgs Serbijas vai bosniešu valodā).
Google Translate atbalsta Horvātijas, Serbijas un bosniešu valodā, bet Microsoft Tulkot API NAV atbalstīt kādu no šo valodu ...
Vai es varu tulkot manu forumu ar Google Translate API v1 no horvātu valodas uz angļu valodu ... un tad tulkot manu forumu no angļu uz visām citām Microsoft Tulkot API atbalstītajām valodām?
2. Ja tas nav iespējams... Vai es varu to izdarīt manuāli no MySQL datubāzes... DB datu tabulu no angļu valodas uz citu valodu tulkot ar MS Translate API... Tas ir iespējams ar vBET?
Vai ... ar kādu citu skriptu ... vai ... kādā citā veidā to darīt?
3. Google Translate API v2 ir ļoti dārgs pakalpojums mani (un, iespējams, visiem tiem, kas ir vidēja un liela izmēra forums) .. GT_API_v2 ... 1 M zīmes = $ 20 ... ?!?!? ...
Man ir VB4 datubāze ... tikai tabulu "post" ... in "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 M rakstzīmes ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
No amata
Citos DB tabulas ... piemēram, galda "vītne" ... virsraksts ... atslēgvārdi ... galda "tagu" ... galds "frāze" ... citas vb plugins ...
Pieņemsim, ka mans forums ir pavisam 500 miljoni rakstzîmju ... Google Translate API v2 ... tulkot manu forumu, lai tikai ar vienu citu valodu ... Tā izmaksas man ... (1 M = $ 20) ... 500 M = $ 10,000 dolāru
Ja es tulkot manu forumu TOP 20 valodās ... Tā izmaksas man ... 20 x 500 M = $ 200,000 dolāru
Kas maksās tik daudz naudas par šo? ... Es zinu ... Es negribu!
Conclussion: Google ir nomainīt uz ... 1 M zīmes = max 1 $ dolāru
Es esmu nepareizi?
4. Vai ir iespējams tulkot tikai daži forumi ... ne visi forumu un visi forumi?
Pateicoties atbildes,
Pamācība