Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: Poboljšanje URL za praćenje: unutarnje veze uvijek implicitne jeziku

Član
    Registracija
    Lipnja 2011

Default Poboljšanje URL za praćenje: unutarnje veze uvijek implicitne jeziku

Ja bih zahvalan opciju za filtriranje svih internih linkova poslane od korisnika na forumu, tako da bilo koji jezik info u URL mogao biti urediše.
    To bi poboljšali oblik URL za praćenje, jer gledanje odabir jezika ne bi se mijenjati dok prolazite kroz interne linkove na forumu.

Trenutno u moj forum navigacije s URL za praćenje je impredictible, kao i da kliknete bilo koju vezu unutarnjih uzroka jezik konfiguracija se promijenila.
    Kretanje bez njega nije funkcionalna ionako, kao što uvijek dolaze u implicitne jezik foruma u svakoj stranici.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Možete filtrirati linkove koje želite da neće biti prevedene na sve. Ali to nije osjećaj za cijeli forum. Ne jasno razumjeti što misliš. Mislite vezu uključen u post je napisao korisnik? Dakle, ako mogu dodati ovdje link u ovom postu neće biti aktivne za prevođenje praćenje - zar ne?
    Ne vidim kako to poboljšava URL za praćenje. Trenutno sve forumu veze su praćeni. Ako je netko na poljskom prijevodu bi volio otići u poljskom mjestu nakon klika vezu uključen u post i to je kako to radi upravo sada. Zašto početi na poljski prijevod i engleska verzija će nakon što kliknete vezu bi bilo poboljšanja ovdje? To bi na snagu korisnik kliknuti poljskom zastavom i opet nakon svake promjene stranicu ...

Molimo objasniti što misliš nepredvidljiv URL navigaciju? To bi trebao biti predvidljiva - ako mislite da imate bilo kakvih krivo funkcionalnosti molimo Vas da otvorite novi bug izvještaj za ovaj problem. Klikom na link treba ići na stranicu u istom jeziku kao što je promatranje upravo sada. Možete snagu redirections korisnika jezik vBET opcije, ako želite, ali po defaultu vBET neće učiniti bilo koji jezik preusmjeravanje - samo će se držati zapravo pregledan jezik tijekom stranicu preskakanje.

Ubrzo: Ne razumijem jasno zahtjeva i svoju svrhu. Opišite više.

Član
    Registracija
    Lipnja 2011

Moj korisnički nema jeziku koji ste odabrali u profilu
    Moj forum zadani jezik je španjolski
    Moj forum je URL za praćenje aktiviran

Ako kliknete internal link objavili neki korisnik Katalonski jezik:
    http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html?language=ca # post1035
    (Http://www.sexomercadobcn.com/pruebas-t22469-i12.html # post419302)

Moj korisnik promijeni način gledanja na katalonski. Mislim ne mogu držati moje gledanje način Španjolski zadani jezik.

Mislim filtriranja korisnika objavljeni interne linkove na http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html # post1035 bi izbjegli ovaj problem.
    Zadnji uredio forosmb; 18-08-11 na 13:12.

Član
    Registracija
    Lipnja 2011

Ja ne mogu undestand ovo (adminCP):

Preusmjeravanje korisnika jezik
    Ako je ova opcija postavljena tada korisnik će biti preusmjeren na stranicu prevedene prema njegovim postavke preglednika jezik. Preusmjeravanje će se dogoditi tek na početku nove sjednice (klijent mora imati omogućene kolačiće ili će biti preusmjeren svaki put). Možete odabrati da prisili preusmjeravanje ili pitati korisnik ne želi biti preusmjeren.
    Korisnik može odabrati:
    1) zastava u Navbar (zastave izbornik, odabir pohranjene u kolačiću pretpostavljam)
    2) jezik u svom korisničkom profilu izbornik (pohranjeni u DB korisničkom tablici)

Ali vi opisali da vas preusmjeriti na preglednika jezičnih postavki (Je li to pogreška ¿?).

Preglednik je isti kao Navbar izbornik?

Jesu li to 3 jedini načini svoj proizvod izgleda korisnika jezičnim postavkama?
    Zadnji uredio forosmb; 18-08-11 na 13:23.

Registracija
    Listopada 2009

Ne vidim nit - to je dopušteno samo za drvosječa korisnicima. Kako ja razumijem na link u post već uključuje jezični kod. Imajte na umu da je prijevod praćenje radi samo za linkove koji nisu već internacionalizirati. Dakle, ako veza već uključuje jezik kôd, a zatim prijevod praćenje neće dodati jedan (nema smisla).

U ovom trenutku, ako vi to ne želite, tada morate ručno urediti postavljati i uklanjati jezik parametar / code iz URL-a. Tada će svi jelen link u njegov stvarni gledanja jezik.

Kao što sam shvatiti što bi željeli imati jezik kod automatski uklonjena iz URL-a uključen u novi post. Je li to točno?

O prisiljavajući preusmjeriti. Molimo vas da jedna nit po jedno pitanje. Mi ćemo izgubili na neki drugi način. Ovaj thread je o URL za praćenje. Molimo, otvorite novi thread za novu emisiju.

Član
    Registracija
    Lipnja 2011

Kao što sam shvatiti što bi željeli imati jezik kod automatski uklonjena iz URL-a uključen u novi post. Je li to točno?
    Da, to je to.
    Najmanje adminCP mogućnost da ga aktivno.

Registracija
    Listopada 2009

OK - prihvatio. To bi trebao biti uključen u sljedećoj vBET4.x izdanje

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •