Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Mogu li onemogućiti vbet na blogu?

Junior Member
    Registracija
    Kolovoz 2011

Default Mogu li onemogućiti vbet na blogu?

Imam određenu konfiguraciju u mom VB4 gdje je forum na site.com / forum i blog je o blog.site.com i svaki korisničkih profila nalaze se na [korisničko ime]. Site.com i njihov blog na [korisničko ime]. Stranicu .com / blog (sve je to učinio vBSEO).

Pokušao sam na test poslužitelj svoje slobodno vBET v2 ali blogove i profile se ne može prevesti pa bih želio onemogućiti u tim stranicama. Je li to moguće?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Da, možete onemogućiti blogova u punoj verziji pomoću VBET -> admin CP -> mogućnosti prijevoda -> Zanemari URL-ove - Možete jednostavno postaviti bilo '/ Blog'.
    Internet funkcionirati za korisnik profili, jer nema zajedničkog dijela URL (osim. site.com, ali ovo će ignorirati sve). Mali vBET kod izmjene će riješiti problem (na mjestu gdje Zanemari URL provjerava možemo provjeriti i je li Profil stranica pomoću THIS_SCRIPT vrijednosti).

Zanemari URL-ove opcija nije dostupna u besplatnoj inačici.

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2011
    Mjesto
    http://yuforum.net

Admin CP -> vBET -> Prevođenje Opcije -> Zanemari URL-ove

Molimo, recite mi ... kako zanemariti određene Forum (i) UN vBET 4.4.x ... examle ... ovaj forum ...

Imam oko 140 javnih tribina ... i ja želite prevesti samo pola mog odbora ... samo neke rasprave forumima ... oko 70 forumima ...

Moram staviti sve to 70 foruma u ... Zanemari URL-ova ... ili što?

Će biti u redu da biste dodali nove značajke ... Uključi / Isključi foruma ... Forum IDS odvajaju zarezom ... ili odaberite (CTRL + klik) forumima vještica li uključiti ili isključiti ...

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

U ovom trenutku podržava vBET ignoriranje od strane dijela URL-a. Za značajku zahtjeva, molimo Vas da otvorite novu temu u sekciji zahtjev za istaknutom snimkom.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •