Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Чи можу я відключити vbet у блозі?

Default Чи можу я відключити vbet у блозі?

У мене є конкретна конфігурація в моєму VB4 де форум знаходиться на site.com / форум і блог на blog.site.com і кожен профілі користувачів на [ім'я користувача]. Site.com та їх блог на [ім'я користувача]. Сайт . com / блогу (все це робиться vBSEO).

Я намагався на тестовому сервері безкоштовного v2 vBET але блоги та профілі не можуть бути переведені тому я хотів би, щоб відключити в цих сторінках. Чи можливо це?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Так, ви можете відключити блоги в повну версію, використовуючи Адмін -&ГТ; від vbet -і GT; налаштування -&ГТ перекладу; Ігнорувати URL-адрес - Ви можете просто встановити там '/ Блога.
    Він не буде працювати для користувацьких профілів, так як немає загальних URL частини (крім .site.com але це буде ігнорувати всі). Невеликий вбет модифікація код буде вирішити цю проблему (в місці, де Ігнорувати URL перевіряється ми можемо перевірити, також це сторінка профілю використання THIS_SCRIPT значення).

Ігнорувати URL-адрес опція не доступна в безкоштовній версії.

Новачок
    Розташування
    http://yuforum.net

Панель адміністратора -> vBET -> Параметри Переклад -> Ігнорувати URL-адрес

Скажіть, будь ласка ... Як ігнорувати певний форум (и) ООН vBET 4.4.x ... examle ... цей форум ...

У мене є близько 140 громадських форумах ... і я хочу перевести тільки напівпансіон мій ... тільки деякі обговорення форумах ... близько 70 форумів ...

Я повинен покласти всі ці 70 форумів в ... Ігнорувати адреси ... чи що?

Буде чудово, щоб додати нові функції ... Включити / виключити форумах ... форум ідентифікаторів, розділених комами ... або виберіть (CTRL + клік) форумах відьми для включення або виключення ...

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

У цей момент vBET підтримує ігнорування частиною URL. Для функціональності, будь ласка, відкрийте нову тему в розділі характеристик запитом.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •