Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Urednik pitanje.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Question Urednik pitanje.

Ja sam doživljava urednik pitanje na mom vbcms stranici. Sada to se događa samo za Admins. Kad god gledate članak urednik nedostaje. Prilikom pregledavanja ovaj članak kao normalan član urednik pokazuje dobro. Ja sam utvrdio da je to zapravo vBSEO pitanje, ali na žalost zbog vBSEO politici o vBET ja ne mogu dobiti nikakvu podršku. Dakle, nadam se da ćete biti u mogućnosti da mi pomogne. Zahvaljujući.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ako je to problem vbseo molimo vas da vbseo tima za podršku. Molimo provjerite radi svoj takva pod nazivom "Politika" OK je u skladu s njihovim licencu, ako želite. Ako je i imaju pravo odbiti podršku za forume koji imaju bilo koje druge modove (stvarno glup), a zatim učinite ono što je potrebno da biste dobili njihovu podršku. Možete privremeno onemogućiti Mods, sigurnosna kopija tvoj uređivati vbseo datoteke i učitati izvorni jedan. Tada neće imati izgovor za odbijanje vas podržati. Mi ne možemo biti odgovorni za druge proizvode, niti ostale proizvode timovi za podršku ... Pogotovo kada su momčadi koristi laži protiv vlastitog proizvoda i prakse koje ja stvarno se nadam se ne pravne.

Nismo u mogućnosti to podrška vbseo kôd - mi jednostavno ne znamo - to nije naš proizvod.

Da li vam je potrebna bilo kakva pomoć u vezi s vBET ovdje?

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Možete izbrisati ovaj Michal. Oprostite. Uspio sam dobiti ovaj fiksni po sebi. On nije imao nikakve veze s vBET.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Velik Hvala za info!

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •